Μπέτις-Χετάφε 1-1: Της έχει γίνει συνήθεια… (highlights)

Η Μπέτις ήθελε τη νίκη στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Χετάφε, αλλά η ομάδα του Πελεγκρίνι έμεινε στο σύνηθες γι΄αυτήν 1-1, όγδοη ισοπαλία με αυτό το σκορ στη La Liga, από τις ένδεκα που έχουν συνολικά οι Ανδαλουσιάνοι στο πρωτάθλημα.

Η δύναμη, το πάθος και το σκληρό παιχνίδι είχαν την τιμητική τους στο πρώτο ημίχρονο. Ο Χουάν Πουλίδο αναγκάστηκε να δείξει πέντε φορές κίτρινη κάρτα (4 σε παίκτες της Μπέτις, 1 σε παίκτη της Χετάφε) και προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα ουκ ολίγες φορές. Δυό πέναλτι έφεραν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο 8ο λεπτό ανατράπηκε ο Γκρινγουντ από τον Άμπνερ και ο Άγγλος με εύστοχη εκτέλεση έγραψε το 0-1. Με τον ίδιο τρόπο έφτασε στην ισοφάριση η ομάδα του Πελεγκρίνι. Ανατροπή του Καρντόσο από τον Χουάνμι και ο Ίσκο ισοφάρισε 1-1.

Δεν άλλαξε και πολύ η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο, με λίγες φάσεις και πολύ…ξύλο, με το 1-1 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο γήπεδο. Η Μπέτις έχασε την ευκαιρία να πιάσει στην 6η θέση της βαθμολογίας τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και να αυξήσει τις ελπίδες της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.