Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μαγιόρκα 4-0: “Φρούριο” το Σαν Μαμές (Highlights)

Σταθερά στη 5η θέση, συνεχίζει να κυνηγάει το όνειρο της τετράδας, εκμεταλλευόμενη το απόρθητο της έδρας της η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία επικράτησε εύκολα 4-0 της Μαγιόρκα στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στη La Liga.

Χωρίς να εντυπωσιάσει, η Αθλέτικ Μπιλμπάο πέτυχε δύο γρήγορα τέρματα από ισάριθμες στατικές φάσεις του Νίκο Γουίλιαμς και με τον ίδιο εκτελεστή. Και μάλιστα απρόσμενο. Σε 182 παιχνίδια με τη φανέλα των Βάσκων, ο Γιούρι είχε πετύχει 12 τέρματα και πέτυχε δύο απέναντι στη Μαγιόρκα, εντυπωσιακά και τα δύο. Στο 3ο λεπτό εκτέλεσε φάουλ ο Νίκο και με γυριστό σουτ ο αριστερός μπακ της Μπιλμπάο άνοιξε το σκορ. Στο 17ο λεπτό, ο Νίκο Γουίλιαμς εκτέλεσε κόρνερ και με άψογο πλασέ, χωρίς κοντρόλ, ο 33χρονος αμυντικός έγραψε τοι 2-0. Ο Νίκο Γουίλαμς έφτασε τις 8 ασίστ στο πρωτάθλημα.

Στην επανάληψη η ομάδα του Βαλβέρδε έγινε ακόμη πιο πιεστική και πέτυχε άλλα δύο τέρματα, με τον Γουρουθέτα στο 62ο λεπτό και του Μουνιάιν στο 89ο λεπτό. Αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για τους Βάσκους και η πρώτη επί της Μαγιόρκα μετά από τέσσερα παιχνίδια (1 ήττα-3 ισοπαλίες).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.