Σεβίλλη-Αλαβές 2-3: Ανδαλουσιάνοι σε βαθιά κρίση (highlights)

Σε μία αναμέτρηση με πολκλές συγκινήσεις, η Αλαβές πήρε μεγάλη νίκη επί της Σεβίλλης στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" με σκορ 3-2 με το νικητήριο τέρμα να έρχεται για τους Βάσκους στο 90ο λεπτό.

Η Σεβίλη έχει να κερδίσει πια στην έδρα της από τις 26 Σεπτεμβρίου και βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη. Για την Αλαβές αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, που την έφερε στους 20 βαθμούς, πέντε μακριά από την 18η Κάδιθ.

H Σεβίλλη ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς και στο πρώτο 15λεπτο είχε τρεις καλές στιγμές, το δοκάρι του Νάβας στο 3ο λεπτό και δύο καλές κεφαλιές από τον Σάλας στο 7΄ με τη μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Σιβέρα και από τον Οκάμπος στο 12΄που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των Βάσκων. όλες κι όλες τρεις τελικές στην εστία είχε η ομάδα του Λουίς Γκαρθία και πέτυχε δύο γκολ, σε μία άμυνα παιδική χαρά της Σεβίλης. Στο 26ο λεπτό, με κοντινό πλασέ ο Τενάγλια άνοιξε το σκορ και στο 40΄αφ’υλακτος ο Κίκε Γκαρθία πέτυχε το 0-2, με τον 34χρονο επιθετικό να έχει και δοκάρι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη είχαμε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών από την βασκική ομάδα και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Σεβίλλη κατάφερε να ισοφαρίσει, με τα γκολ των Ράφα Μιρ (στο 70΄) και με εύστοχο πέναλτι του Οκάμπος (στο 81΄) που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους. Η μεγάλη νίκη ήρθε τελικά στο 90ο λεπτό, με κοντινή κεφαλιά του Ντουάρτε, ο οποίος έιχε περάσει στο παιχνίδι 13 λεπτά νωρίτερα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.