Μαγιόρκα – Κάδιθ 1-1: Καλύτεροι οι γηπεδούχοι αλλά πήραν μόνο ένα βαθμό! (highlights)

Η Μαγιόρκα ήταν καλύτερη κόντρα στην Κάδιθ για το παιχνίδιτης 13ης αγωνιστικής όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας!

Η Κάδιθ φιλοδοξούσε να πάρει την πρώτη της νίκη μετά το 1987 στην έδρα της Μαγιόρκα, όμως η ομάδα του Νησιού διατήρησε την παράδοση που την θέλει να μην γνωρίζει ήττα από τους φιλοξενούμενους από τότε!

Αμφότερες αγνοούν τη νίκη, με την Μαγιόρκα να έχει κερδίσει για τελευταία φορά στις 16 Σεπτεμβρίου την Θέλτα, ενώ κέρδισε την Βιγιαρεάλ εντός έδρας με 3-1 τον Σεπτέμβριο.

Η Μαγιόρκα τον έλεγχο το πρώτο γκολ η Κάδιθ!

Η ομάδα του Αγκίρε είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο ακόμη και σε ποσοστό 68% όμως ένα φάουλ του Αλκαράθ, ήταν αυτό που έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους στο σκορ στο 12ο λεπτό!

Εν συνεχεία η Μαγιόρκα πίεσε ακόμη περισσότερο, κράτησε μπάλα και βρήκε την Κάδιθ να παίζει αμυντικά με στόχο να κρατήσει το 0-1.

Νταρντέρ και Λάριν έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 41 να ισοφαρίσουν και την λύση έδωσε ο Πρατς στις καθυστερήσεις με κεφαλιά μετά από ασίστ του Πάμπλο Μαφέο!

Πίεζε η Μαγιόρκα αμύνονταν η Κάδιθ στο β΄ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν στην Κάδιθ να κάνει ούτε ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο! Είχαν τον έλεγχο της μπάλας και πίεζαν συνεχώς ώστε να φτάσουν στο νικητήριο γκολ! Ολοκλήρωσαν με κατοχή 68% και 16 συνολικά προσπάθειες για να πετύχουν γκολ. Η καλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 97΄με τον Γιαμπρέ να κάνει φοβερό σουτ και να αναγκάζει τον Νταβίντ Χιλ σε δύσκολη απόκρουση.

Η Μαγιόρκα παρέμεινε στην 17η θέση με 10 βαθμούς ενώ η Κάδιθ στην 16η με 11.

Μαγιόρκα(5-3-2): Ραίκοβιτς, Μαφέο(59΄Γκονζάλες), Βαλιέντ, Ραίγιο(83΄Νάστασιτς), Κοπέτε(69΄Γιαμπρές), Κόστα(69΄Λάτο), Ροντρίγκες(83΄Εντιαγέ), Σαμού Κόστα, Νταρντέρ, Λάριν, Πρατς

Κάδιθ(4-4-2): Νταβίντ Χιλ, Ερνάντεθ, Εμπαγιέ, Φάλι, Ίθα(54΄Ζαλδούα), Αλέχο(75΄Οκάμπο), Φερνάντες, Αλκαράθ, Μάτσις(64΄Ράμος), Ρότζερ Μαρτίν(75΄Γουαρδιόλα), Γκόμες(64΄Σομπρίνο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.