Ζεράρ Πικέ: “Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ούτε το 10% αυτού που συνέβη με τη Σακίρα!”

Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, μίλησε για τον εκρηκτικό χωρισμό του με τη Σακίρα και ανέφερε ότι δεν ενδιαφέρεται για τα όσα επικριτικά δημοσιεύονται για αυτόν.

Ο Πικέ και η Σακίρα ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Ιούνιο του 2022 μετά από 11 χρόνια μαζί, εν μέσω ισχυρισμών ότι ο θρύλος της Μπαρτσελόνα είχε απατήσει τη διάσημη τραγουδίστρια με την Κλάρα Τσία, μία σχέση που επισημοποίησε αργότερα ο Πικέ.

Ακολούθησε ένας άσχημος χωρισμός, με τη Σακίρα να κατηγορεί τον Πικέ ότι την πρόδωσε, ενώ ο πατέρας της ήταν στην εντατική. Η Κολομβιανή σούπερ σταρ “έκραξε” επίσης άγρια την Πικέ όταν τραγουδούσε για το πώς «αντάλλαξε μια Ferrari για ένα Twingo». Ο πρώην αμυντικός ανταπέδωσε αμέσως κυκλοφορώντας με το εν λόγω αυτοκίνητο Renault, αξίας 8.000 λιρών. Ο Πικέ μίλησε τώρα για το έπος και λέει ότι οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τι πραγματικά συνέβη μεταξύ του ζευγαριού.
«Αν είχα δώσει σημασία σε αυτά που λένε για μένα τώρα θα ήμουν κλειδωμένος σε ένα διαμέρισμα ή θα είχα πηδήξει από τον έκτο όροφο», είπε στο RAC1.

«Ο μόνος τρόπος να βγω από όλο αυτό ζωντανός, είναι να το αγνοήσω. Δεν μπορώ να βγαίνω κάθε μέρα για να αρνούμαι πράγματα που δεν είναι αληθινά. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό και δεν θα μιλήσω γι’ αυτό , αλλά από όλα όσα έχουν συμβεί, οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ούτε το 10% της πραγματικότητας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.