Βιγιαρεάλ – Μπιλμπάο 2-3: Βυθίζεται το κίτρινο υποβρύχιο (highlights)

Η Μπιλμπάο έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στο Θεράμικα, αγχώθηκε στο τέλος, αλλά πέρασε με «διπλό» μετά από 5 χρόνια και πλέον κάθεται μόνη στην 5η θέση της κατάταξης.

Πρώτο ημίχρονο όνειρο για την ομάδα του Βαλβέρδε που έκανε πάρτι μέσα στο Θεράμικα. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ρουίθ Ντε Γκαλαρέτα με το πρώτο του γκολ με την φανέλα των Βάσκων άνοιξε το σκορ (0-1, 2ο λεπτό). Η Βιγιαρεάλ είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Σέρλοθ στο 18ο λεπτό και αφού δεν ισοφάρισε δέχτηκε άλλα δύο γκολ. Ο Νίκο Γουίλιαμς σε μεγάλα κέφια έπαιξε το ένα δύο με τον Σάνσετ και έγραψε το (0-2, 22ο λεπτό), για να έρθει ο αδερφός του Ινιάκι και να διαμορφώσει το σκορ του ημιχρόνου (0-3, 30ο λεπτό).

Στο δεύτερο μέρος η Βιγιαρεάλ αντέδρασε και ανέβασε την απόδοσή της. Είχε δοκάρι στο 71ο λεπτό με το σουτ του Μπαένα και κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς αλλά ήταν αργά…Μείωσε με το 7ο γκολ του Μορένο στο 86ο λεπτό και πλησίασε ακόμα περισσότερο με το γκολ του Σέρλοθ από την ασίστ του Μορένο.

Η Βιγιαρεάλ έχει μόλις τρεις νίκες μετά από 12 αγωνιστικές και βρίσκεται στην 12η θέση με 12 βαθμούς, η Μπιλμπάο πέτυχε την 3η εκτός έδρας νίκη της και πέρασε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Βιγιαρεάλ (Πατσέτα): Γιόργκενσεν, Αλτιμίρα (64′ Φεμένια), Αλμπιόλ, Γκάμπια (46′ Μαντί), Ρομέρο (46′ Αλμπέρτο Μορένο), Καπού, Παρέχο (64′ Τέρατς), Μπαένα, Τσακούρ (77′ Πακουάλ), Ζεράρ Μορένο, Σέρλοθ

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ερνέστο Βαλβέρδε): Σιμόν, Ντε Μάρκος, Βιβιάν, Παρέδες, Λέκουε, Ντε Γκαλαρέτα (76′ Ντάνι Γκαρθία), Βέσγκα, Σάνσετ (86′ Μουνιάιν), Νίκο Γουίλιαμς (76′ Ουνάι Γκόμεθ), Ινιάκι Γουίλιαμς (86′ Βιγιαλίμπρε), Γκουρουθέτα (67′ Μπερενκέρ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.