Οσασούνα-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Διατήρησε την παράδοση κι ανεβαίνει (highlights)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε από το Ελ Σαδάρ με 2-0 επιτυγχάνοντας την 11η συνεχόμενη νίκη της απέναντι στην Οσασούνα και πέρασε στην 5η θέση της βαθμολογίας με ματς λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μπάλα και την πρώτη φάση με τον Μοράτα να πλασάρει άουτ στο 6′. Η Οσασούνα έμοιαζε νωθρή και η ομάδα του Σιμεόνε όχι μόνο κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα αλλά βρήκε δίχτυα με τον Γκριεζμάν στο 20′ να εκμεταλλεύεται την ασταθή επέμβαση του Φερνάντες.

Στο 37′ η Οσασούνα είχε δοκάρι με τον Μοχίκα, στην τελευταία φάση του ημιχρόνου. Το δεύτερο μέρος ήταν διαφορετική ιστορία με την ομάδα του Αρασάτε να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή της, αλλά και πάλι να μην μπορεί να σκοράρει.

Μέσα σε 20 λεπτά είχε 5 τελικές με Άβιλα, Τορό και Μπούντιμιρ, αλλά είτε ο Όμπλακ είτε η αστοχία κρατούσαν το μηδέν. Στο 75′ έγινε η φάση που σημάδεψε και “χάλασε” την αναμέτρηση. Ο Γκαρσία σκόραρε με το κεφάλι αλλά ο Μαρτίνεθ με σύμφωνη γνώμη και του VAR ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ του Ορόθ. Ο προπονητής της Οσασούνα αποβλήθηκε για διαμαρτυρία και στο 81′ ο Λίνο έβγαλε τετ α τετ τον Ρικέλμε που πλάσαρε για το τελικό 0-2.

Οι 2 ομάδες τελείωσαν το ματς με 10 καθώς στην ίδια φάση στο 85′ αποβλήθηκαν ο Άβιλα με απ’ ευθείας κόκκινη και ο Μοράτα με δεύτερη κίτρινη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.