Ατλέτικο Μαδρ. – Γρανάδα 3-1: Σώθηκε με την “οβίδα” του Μέμφις (highlights)

Το Golazo του Μέμφις στο 67ο λεπτό έλυσε τον γρίφο της Γρανάδα για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Δύσκολη νίκη 3-1 για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Μετά το τρακ του πρώτου δεκαλέπτου όπου η Ατλέτικο έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μοράτα (5′) η Γρανάδα όχι απλά ισορρόπησε αλλά είχε τον απόλυτο έλεγχο μέχρι να κάνει το μοναδικό της λάθος.

Το έκανε ο Βαγέχο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Μοράτα τον τιμώρησε για να κάνει το 1-0 λίγο πριν το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε για να ισοφαρίσει και τα κατάφερε με τον Σάμου (62′) και ενώ είχε τον έλεγχο του αγώνα ο Μέμφις αποφάσισε να σουτάρει.

Στο 67ο λεπτό η μπάλα καρφώθηκε στο γάμα της εστίας του Φερέιρα και η Ατλέτικο Μαδρίτης προηγήθηκε με 2-1 για να κλειδώσει μια εξαιρετικά δύσκολη νίκη με 3-1 στις καθυστερήσεις με το γκολ του Γιορέντε (90+8).

Ατλέτικο Μαδρ.: Όμπλακ – Αθπιλικουέτα, Σάβιτς, Ερμόσο – Γιορέντε, Ντε Πολ (77′ Σαούλ), Κόκε (5′ Μπάριος), Λεμάρ (59′ Σεγιούντσου), Καράσκο – Γκριεζμάν (77′ Κορέα), Μοράτα (59′ Μέμφις)

Γρανάδα: Φερέιρα – Βαγέχο, Ρούμπιο, Μίκελ – Καγεχόν (74′ Ρίκαρντ), Ρουίθ, Γκουμπάου (74′ Πουέρτας), Νέβα (80′ Πέτροβιτς) – Μελέντο (59′ Βιγιάρ)- Ουζούνι, Σάμου (80′ Σαραγόσα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.