Καρίμ Μπενζεμά: Ο Βασιλιάς της Βασίλισσας

Μετά από 14 χρόνια ο Καρίμ Μπενζεμά αποτελεί παρελθόν από την Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αποχαιρετηστήρια σεζόν του πλήγωσε τα αντίπαλα δίχτυα 19 φορές σε 24 συμμετοχές.

Η σεζόν 22/23, τελευταία του Μπενζεμά με τα λευκά της Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν αρκετά “περίεργη” για τον Γάλλο. Είχε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, παίζοντας μόνο 24 από τα 38 παιχνίδια και περνώντας αρκετά “στεγνά” από γκολ διαστήματα.

Είχε 3 γκολ στις 3 πρώτες αγωνιστικές, βρίσκοντας 2 φορές δίχτυα απέναντι στην Εσπανιόλ. Έχασε 3 από τα επόμενα 5 ματς, επιστρέφοντας με γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την 9η αγωνιστική της La Liga. Γκολ και απέναντι στην Έλτσε για να μείνει στα πιτς για τις επόμενες 4 αγωνιστικές.

4 γκολ στα 3 επόμενα ματς δείχνουν ότι ο Μπενζεμά είναι εδώ, άλλα 2 γκολ κόντρα στην έλτσε για την 21η αγωνιστική και μετά κενό. Σκόραρε μόλις μία φορά στα 7 ματς που ακολούθησαν, αλλά ήταν το χατ τρικ απέναντι στην Βαγιαδολίδ στο 6-0 του Μπερναμπέου.

Έχασε τα μισά από τα 8 τελευταία ματς της σεζόν, αλλά στα 4 που έπαιξε έκανε ένα χατ τρικ ακόμα κόντρα στην Αλμερία, ενώ αποχαιρέτησε το Μπερναμπέου με γκολ στο 1-1 κόντρα στην Μπιλμπάο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

7 από τα 19 γκολ του ήταν με πέναλτι, μόλις 1 με κεφαλιά ενώ σκόραρε και με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ απέναντι στην Εσπανιόλ. 2 γκολ πέτυχε με το αριστερό πόδι, ενώ όλα τα υπόλοιπα ήταν με το καλό του το δεξί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.