Ρεάλ Μαδρίτης: Αντικαταστάτης του Μπενζεμά ο Λαουτάρο Μαρτίνες

Πρώτος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης η αντικατάσταση του Καρίμ Μπενζεμά με το όνομα του Λαουτάρο Μαρτίνες να βρίσκεται στη λίστα της ισπανικής ομάδας.

Ο Καρίμ Μπενζεμά αποχαιρέτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία. Οι «μπλάνκος» είναι στην αναζήτηση ποδοσφαιριστή για να καλύψει το κενό του Γάλλου στράικερ. Μάλιστα στη λίστα των Μαδριλένων υπάρχουν δύο ονόματα, εκείνο του Κάρι Κέιν και του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ο Άγγλος στράικερ της Τότεναμ είναι ο πρώτος στόχος, τα «σπιρούνια» είναι διατεθειμένα να παραχωρήσουν τον Κέιν εφόσον ικανοποιηθούν οι οικονομικές τους απαιτήσεις. Η Τότεναμ θέλει ένα ποσό μεγαλύτερο των 100 εκατομμυρίων ευρώ για να προχωρήσει η μεταγραφή του έμπειρου επιθετικού.

Η Ρεάλ σύμφωνα με την «Daily Mail» και το Φλορεντίνο Πέρεθ έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ, ως μία φθηνότερη λύση. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή έχει συμβόλαιο με τους «νερατζούρι» έως το καλοκαίρι του 2026. Η ιταλική ομάδα φέρεται διατεθειμένη να διαπραγματευτεί την πώληση του για ένα ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Λαουτάρο την εφετινή σεζόν στο Μιλάνο αγωνίστηκε σε 56 ματς και σκόραρε 28 γκολ και 11 ασίστ.

Παράλληλα το βράδυ του Σαββάτου (10/06, 22:00, MC Novasports.gr) θα διεκδικήσει τον τίτλο του Champions League στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.