Βαλένθια : Διαμαρτυρία για τον ρατσισμό στο 12ο λεπτό

Τελικός παραμονής για την Βαλένθια στο Μεστάγια απέναντι στην Εσπανιόλ και ο κόσμος ετοιμάζεται να στηρίξει τον Ντιακαμπι στην μάχη ενάντια τον ρατσισμό.

Ο κεντρικός αμυντικός της Βαλένθια, Μουκτάρ Ντιακαμπί αρνήθηκε να ποζάρει για φωτογραφία με πανό για την μάχη ενάντια στον ρατσισμό, πρωτοβουλία της λίγκας για την προηγούμενη αγωνιστική στο ματς με την Μαγιόρκα.

Ο Ντιακαμπί στάθηκε στο πλευρό του Βίνι Ζούνιορ μετά τα όσα υπέστη ο Βραζιλιάνος στο Μεστάγια στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Βαλένθια ενώ δεν είδε με καθόλου καλό μάτι την μείωση της ποινής από την ομοσπονδία προς την ομάδα του.

Ο κοσμος της Βαλένθια, στο δωδέκατο λεπτό του αγώνα με την Εσπανιόλ ή τουλάχιστον όσοι θέλουν να στηρίξουν αυτή την μάχη που δίνει και ο Ντιακαμπί, θα σηκώσουν τα κασκόλ τους ως ένδειξη στήριξης στο πλευρό όλων των ποδοσφαιριστών που βιώνουν τον ρατσισμό.

Ο Ντιακαμπί είχε πέσει ο ίδιος θύμα ρατσιστικής επίθεσης από αντίπαλο ποδοσφαιριστή σε αγώνα με την Κάδιθ αλλά παρά την χρήση βίντεο δεν είχε αποδειχτεί ποτέ η ενοχή του αντιπάλου του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.