Μπέτις – Χετάφε 0-1: Η επίδραση του Μπορδαλάς… (hls)

Η Χετάφε βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Μπέτις, πετυχαίνοντας την τρίτη νίκη της υπό την καθοδήγηση του Χοσέ Μπορδαλάς που ανέλαβε τις τύχες της στις 29 Απριλίου. Έκτοτε οι Μαδριλένοι έχουν κατακτήσει δέκα βαθμούς και πλέον "αναπνέουν το οξυγόνο της παραμονής"

Η Χετάφε κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της, ελαχιστοποιώντας τους χώρους για την ανάπτυξη της Μπέτις και κρατώντας χαμηλά το ρυθμό με τον οποίο κυλούσε η αναμέτρηση. Μελανό βέβαια σημάδι στην αρχή του ματς για τους φιλοξενούμενους το στραβοπάτημα του Ενές Ουνάλ, με τον Τούρκο να αντικαθίσταται αμέσως και τις πρώτες ενδείξεις να παραπέμπουν σε σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Σημαντικότερες στιγμές του πρώτου 45λέπτου στο “Μπενίτο Βιγιαμαρίν” ήταν το σουτ του Κανάλες που έφυγε άουτ και εκείνο του Αϊτόρ Ρουιμπάλ που εξουδετέρωσε χωρίς δυσκολία ο Νταβίντ Σορία.

Από την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου η Μπέτις έδειξε ότι είναι αποφασισμένη να αλλάξει τα δεδομένα της αναμέτρησης, πήρε την πρωτοβολυλία, κράτησε χαμηλά στο γήπεδο τους φιλοξενούμενους, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στη διπλή ευκαιρία με Αγιόθε και Χουάνμι στο 48ο λεπτό, ούτε σε ακόμη δύο περιπτώσεις με πρωταγωνιστές και σε εκείνες τους δύο προανεφέρθέντες.

Μάλιστα τα πράγματα έγιναν χειρότερα για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι καθώς σε εκτέλεση κόρνερ από το Λούις Μίγια στο 68ο λεπτό ο Ομάρ Αλντερέτε με κεφαλιά σημειώσε το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού για να αναδειχθεί MVP, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του και οδηγώντας την εκτός ζώνης υποβιβασμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.