Μπέτις – Ράγιο Βαγεκάνο 3-1 : Άγγιξε την Ευρώπη (hls)

Νίκη με την οποία αγγίζει Ευρωπαϊκό εισιτήριο πέτυχε η Μπέτις. Επικράτησε 3-1 της Ράγιο Βαγεκάνο. Καταπληκτικό γκολ από τον Σαμπαλί.

Τι έβαλες βρε Σαμπαλί

Τρέλα στα πρώτα δώδεκα λεπτά του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια με τον Ίσι (1′ και 12′) και οι γηπεδούχοι έχασαν ένα τετ-α-τετ με τον Καρβάλιο (4′) ενώ ο Σαμπαλί πέτυχε καταπληκτικό γκολ για να ανοίξει το σκορ (5′).

Ο ρυθμός έπεσε στην συνέχεια του ματς και οι γηπεδούχοι βρήκαν δεύτερο γκολ από στημένη μπάλα με σκόρερ τον Αγιόθε (44′).

Μπέτις για Ευρώπη

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με λάθη και κακό ρυθμό και ξαφνικά… η Ράγιο μείωσε με κεφαλιά του Σάντι (52′) και είχε και τρίτο δοκάρι με δυνατό σουτ του Τρέχο (61′).

H Μπέτις έμοιαζε να έχει περισσότερες δυνάμεις και η Ράγιο έμοιαζε προβληματική μετά τις αλλαγές του Ιραόλα. Καθυστερήσεις από τους γηπεδούχους, απελπισία για την Ράγιο.

Τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις από τον Μπόρχα Ιγκλέσιας για τους γηπεδούχους που κλείδωσαν την νίκη και σε μεγάλο ποσοστό ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μπέτις : Μπράβο – Σαμπαλί, Πετσέλα, Έντγκαρ, Μιράντα – Καρβάλιο (46′ Γκουαρδάδο), Γκουίντο – Λουίζ Ενρίκε (76′ Ρόδρι), Κανάλες (88′ Χοακίν), Αγιόθε (88′ Χουάνμι) – Γουίλιαν (65′ Μπόρχα Ιγκλέσιας)

Ράγιο : Ντιμιτριέβσκι – Μπάλιου (88′ Αντρές), Μουμίν, Κατένα, Φραν – Σάντι (76′ Ουνάι Λόπεθ), Όσκαρ (66′ Σις) – Ίσι, Τρέχο (66′ Καμέγιο), Άλβαρο – Ντε Τομάς (76′ Φαλκάο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.