Βιγιαρεάλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 5-1: «Ξέσπασμα» με Μπαένα και Τζάκσον (hls)

Εύκολο απόγευμα είχε η Βιγιαρεάλ, καθώς συνέτριψε με 5-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την 34η αγωνιστική της La Liga, έχοντας πρωταγωνιστές τους Άλεξ Μπαένα και Νίκολας Τζάκσον.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» άφησε πίσω τη «γκέλα» με τη Βαλένθια, που ουσιαστικά την έβγαλε εκτός… τροχιάς Champions League και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, μένοντας «ζωντανή» στο κυνήγι του… καλού ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Η Βιγιαρεάλ ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενώ κατάφερε να βάλει από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη. Μόλις στο 24’ ο Μπαένα άνοιξε το σκορ και στο 37’ ο Τζάκσον διαμόρφωσε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν προς στιγμήν και μείωσαν σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σανθέτ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο 45λεπτο, ωστόσο, ανήκε ολοκληρωτικά στη Βιγιαρεάλ. Στο 50’ ο Τζάκσον «χτύπησε» ξανά και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Το τέταρτο γκολ ήρθε δέκα λεπτά αργότερα, χάρη στο αυτογκόλ του Παρέδες, ενώ στο 90’ ο Μπαένα σκόραρε για δεύτερη φορά και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.