Σοσιεδάδ – Χιρόνα 2-2: «Κερδισμένη» η Βιγιαρεάλ…

Η Σοσιεδάδ προηγήθηκε 2-0 όμως η Χιρόνα αντέδρασε διαμορφώνοντας το σκορ από το πρώτο γεμάτο και χορταστικό ημίχρονο.

Οι Βάσκοι πήραν αέρα δύο τερμάτων στο 24′, αλλά δεν νίκησαν τους Καταλανούς και δεν κατάφεραν να μπουν πιο γερά στο κόλπο του Champions League τέσσερις στροφές πριν το φινάλε της La Liga. Ένας βαθμός για την Ρεάλ Σοσιεδάδ που παραμένει φαβορί για το σεντόνι, καθώς άφησε με 8 βαθμούς πίσω την 5η της κατάταξης Βιαγιαρεάλ που παίζει αργότερα με τη Μπιλμπάο (13/5, Novasports 19.30). Η Χιρόνα που παρατάχτηκε χωρίς τον πρώτο της σκόρερ Καστεγιάνος παρέμεινε στην 7η θέση και κυνηγά το όνειρο του Conference League.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μουνιόθ και λίγο αργότερα κέρδισε πέναλτι με τον Κούμπο. Ο Ογαρθάμπαλ άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα αξιοποιώντας το πέναλτι που κέρδισε ο Ιάπωνας από τον Ρικέλμε (1-0, 5ο λεπτό). Η Σοσιεδάδα δεν σταμάτησε και συνέχισε την πίεση βάζοντας και δεύτερο γκολ με τον Νταβίντ Σίλβα μετά την εξαιρετική ασίστ του Κούμπο (2-0, 25ο λεπτό). Η Χιρόνα πίσω στο σκορ δεν πτοήθηκε και μετά από δύο ευκαιρίες κατάφερε να μειώσει με τον Κόουτο (2-1, 37ο λεπτό) και στις καθυστερήσεις κατόρθωσε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Στουάνι μετά την ασίστ του Ρικέλμε (2-2, 45+2′).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σοσιεδάδ έψαξε με αξιώσεις το γκολ και είχε δοκάρι με τον Κάρλος Φερνάντεθ που είχε περάσει αλλαγή στη θέση του Σέρλοθ. Η Χιρόνα που πήρε σπουδαίο βαθμό ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Οριόλ Ρομέου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Σίλβα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.