Aθλέτικ Μπιλμπάο-Μπέτις 0-1: Νίκη με…άρωμα Ευρώπης (hls)

Σε ένα κομβικό παιχνίδι για την 33η αγωνιστική η Μπέτις επιβλήθηκε 1-0 της Αθλέτικ στο "Σαν Μαμές" και εδραιώθηκε στην 6η θέση, απέχοντας μόλις δύο βαθμούς από τη 5η Βιγιαρεάλ.

Η Μπέτις μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί πολύ γρήγορα στο σκορ, μόλις στο 5ο λεπτό, όταν μετά το άτσαλο διώξιμο του Βέσγα, ο Γουίλιαν με ωραίο σουτ νίκησε τον Σιμόν. 

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ανέβασε την απόδοση της μετά το πρώτο 20λεπτο, έφτασε κοντά στην ισοφάριση με το λάθος γύρισμα του Πολ, αλλά ο Κλαούντιο Μπράβο έδιωξε σε κόρνερ, αλλά λίγο έλειψε να δεχτεί και δεύτερο τέρμα στο 40ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ, η κεφαλιά του Πολ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Ουνάι Σιμόν.   

Στην επανάληψη οι Βάσκοι έγιναν πιο επιθετικοί, αλλά σε όσες περιπτώσεις βρέθηκαν σε θέση βολής, ο Κλαούντιο Μπράβο δεν τους άφησε με τις επεμβάσεις του να πετύχουν κάποιο γκολ. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Μπέτις στο “Σαν Μαμές”, μετά από οκτώ συνεχόμενες ήττες που είχαν προηγηθεί σε αυτό το γήπεδο. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια της να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, η Μπέτις συνεχίζει να κυνηγάει τη Βιγιαρεάλ στη 5η θέση και την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.