Ρεάλ Μαδρίτης: Αποθέωσε τον Αντετοκούνμπο ο Αντσελότι (vid)

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έγινε viral για τα όσα δήλωσε περί επιτυχία και αποτυχίας.

Ύστερα από τον αποκλεισμό των Μπακς για τη συνέχεια του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξαπέλυσε «επίθεση» στη συνέντευξη Τύπου. Ο Έλληνας διεθνής απάντησε σε δημοσιογράφο για το αν η χρονιά των «ελαφιών» είναι αποτυχημένη και τα όσα δήλωσε έγιναν viral. Μάλιστα ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλος Αντσελότι συμφώνησε με τα λεγόμενα του «Greek Freak».

«Τα λόγια του μου φαίνονται φανταστικά, αλήθεια δεν έχω τίποτα να προσθέσω. Συμφωνώ μαζί του 100%. Και στον αθλητισμό ισχύουν και στη ζωή! Δεν είναι δυνατόν να μιλάς για αποτυχίες. Αποτυγχάνεις όταν δεν προσπαθείς να κάνεις κάτι όσο καλύτερα μπορείς. Όταν τα δίνεις όλα και έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου, δεν μπορείς να μιλάς για αποτυχίες. Κάποιες φορές τα πράγματα πηγαίνουν καλά, άλλες όχι. Μπορεί να έχω μια συλλογή με τίτλους, αλλά αν μετρήσω αυτούς που έχω χάσει… Τα λόγια του Αντετοκούνμπο ήταν υπέροχα», είπε ο προπονητής των «μπλάνκος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.