Μπέτις-Σοσιεδάδ 0-0: Ισοπαλία σαν νίκη για τους Βάσκους (hls)

Η ομάδα του Αλγουαθίλ πήρε αυτό που ήθελε στη Σεβίλλη και διατήρησε τη διαφορά των 6 βαθμών στη μάχη για την τέταρτη θέση που οδηγεί στο επόμενο Champions League.

Στο “Μπενίτο Βιγιαμαρίν” η Ρεάλ Σοσιεδάδ που πήγε στη Σεβίλλη για να υπερασπιστεί τη διαφορά των 6 βαθμών που είχε από την 5η Μπέτις, μπήκε καλύτερα και μέχρι το 25′ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Απείλησε στο 8′ με τον Σέρλοτ, στο 10′ με τον Μέντεθ και στο 16′ με τον Κούμπο δίχως πάντως να βρει την καθαρή ευκαιρία.

Από εκεί και πέρα το σύνολο του Πελεγρίνι βελτίωσε την εικόνα του, έφτασε κοντά στο γκολ με απίθανη σέντρα-σουτ, αλλά ο Ρεμίρο είχε την απάντηση στο 27′ και στο 43′ ο Κανάλες με πλασέ δεν μπόρεσε να βρει την εστία, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια χωρίς γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε σε ακόμη πιο μέτριο ρυθμό, ο Πέρεθ έφτασε κοντά στο γκολ στο 65′ όπως και ο Κανάλες στο 74′ από πλεονεκτική θέση, με το 0-0 να μην αλλάζει μέχρι τέλους.

Μπέτις: Ρουί Σίλβα, Ρουίμπαλ, Πεσέλα, Λουίζ Φελίπε, Μιράντα, Ροδρίγες, Γουαρδάδο (46′ Ιγλέσιας) (αρχ.), Γουίλιαμ, Ρόδρι (46′ Λουίς Ενρίκε), Κανάλες, Πέρεθ

Προπονητής: Μανουέλ Πελεγρίνι

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Γοροσάμπελ, Θουμπέλδια, Λε Νορμόν, Μουνιόθ (73′ Ελουστόντο), Θουμπιμέντι, Μέντεθ (62′ Σίλβα), Ιγιαραμέντι (αρχ.) (62′ Μερίνο), Κούμπο, Ογιαρθάμπαλ (62′ Μπαρενετσέα), Σέρλοτ (73′ Φερνάντεθ)

Προπονητής: Ιμανόλ Αλγουαθίλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.