Οζίλ: «Με έπεισε ο Μουρίνιο να πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Μεσούτ Οζίλ αποκάλυψε πως ο λόγος που υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής τόνισε πως ο Πορτογάλος προπονητής τον είχε κερδίσει με τη στάση του και τον έκανε να απορρίψει την Μπαρτσελόνα, η οποία είχε κινηθεί και αυτή για την απόκτησή του. Παράλληλα, ο Γερμανός δήλωσε πως πριν ταξιδέψει σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη, φαντάζονταν τον εαυτό του παίκτη των «μπλαουγκράνα», αλλά μετά το ταξίδι άλλαξε άποψη.

Χαρακτηριστικά, ο Οζίλ δήλωσε: «Ήταν μια απόφαση μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα. Και στο τέλος δεν ήταν θέμα χρημάτων. Δεν ξέρω αν αυτό είναι γνωστό, αλλά επισκέφθηκα τη Μαδρίτη και την Μπαρτσελόνα εκείνη την εποχή και η διαφορά ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς μου προσέφερε μια VIP επίσκεψη στη Ρεάλ».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Με πήγε να δω το γήπεδο και όλα τα τρόπαια που είχαν κερδίσει. Αυτό με έκανε να ανατριχιάσω. Η επίσκεψη στη Βαρκελώνη ήταν λιγότερο ενθουσιώδης και το πιο απογοητευτικό είναι ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μπήκε στον κόπο να με συναντήσει. Πριν από αυτό το ταξίδι μου άρεσε πολύ το στυλ ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα και θα μπορούσα πραγματικά να φανταστώ να παίζω μαζί της, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης τα έδωσε όλα. Έτσι, ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν αναμφίβολα ο πιο σημαντικός παράγοντας στην απόφασή μου. Μετά τις επισκέψεις μου, η απόφασή μου ήταν 100% ξεκάθαρη: ήθελα να γίνω Μαδριλένος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.