Στο… κυνήγι του Κέιν και η Ρεάλ Μαδρίτης

Αυξάνονται οι «μνηστήρες» για τον Χάρι Κέιν, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Το συμβόλαιο του αρχηγού της εθνικής Αγγλίας εκπνέει τον Ιούνιο του 2024 και μέχρι στιγμής, οι διαπραγματεύσεις με την Τότεναμ δεν παρουσιάζουν κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

Το ενδιαφέρον για την απόκτηση του από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και την Μπάγερν Μονάχου, είναι δεδομένο, όμως η αγγλική εφημερίδα «Daily Mail», αποκάλυψε ότι ο Κέϊν βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση και από την Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να ενισχύσει την «γραμμή κρούσης» της ισπανικής ομάδας.

Μάλιστα, οι διοικούντες των Μαδριλένων, εκτιμούν πως ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, θα προτιμούσε να τον παραχωρήσει σε ομάδα του εξωτερικού. Ως εκ τούτου, οι «μερένχες» θα μπορούσαν να περιμένουν και να προχωρήσουν σ’ ένα προσύμφωνο τον επόμενο Ιανουάριο, έτσι ώστε ν’ αποκτήσουν δωρεάν τον Κέϊν, εφ’ όσον αρνηθεί να επεκτείνει το συμβόλαιο του.

Και όλα αυτά, την ώρα που ο Καρίμ Μπενζεμά, αναμένεται να ανανεώσει την συνεργασία του με την Ρεάλ, στο «στόχαστρο» της οποίας, παραμένει πάντα, ο Κιλιάν Εμπαπέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.