Βιγιαρεάλ – Μπέτις 1-1: “Κερδισμένοι” οι Σεβιγιάνοι (hls)

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν η Βιγιαρεάλ και η Μπέτις σε παιχνίδι για την 25η αγωνιστική της La Liga και "κερδισμένοι" ήταν οι Σεβιγιάνοι, καθώς διατήρησαν την απόσταση "ασφαλείας" των τεσσάρων βαθμών από το "κίτρινο υποβρύχιο".

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν η Βιγιαρεάλ και η Μπέτις σε παιχνίδι για την 25η αγωνιστική της La Liga και “κερδισμένοι” ήταν οι Σεβιγιάνοι, καθώς διατήρησαν την απόσταση “ασφαλείας” των τεσσάρων βαθμών από το “κίτρινο υποβρύχιο”.

Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τη Μπέτις στο 38ο λεπτό, καθώς εκμεταλλεύτηκε λάθος του Ρέινα και με πλασέ έκανε το 1-0.

Το γκολ της Βιγιαρεάλ ήρθε στο δεύτερο μέρος μετά από εξαιρετική πάσα του Τεράτς και πλασέ του Πίνο στο 55ο λεπτό, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη στο “Θεράμικα”.

Με επετειακή φανέλα αγωνίστηκε η Βιγιαρεάλ, καθώς πριν από δύο μέρες γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυση της, ενώ τη σέντρα έκαναν οι κόρες του ιδρυτή του συλλόγου, η 93χρονη Γκλόρια και η 95χρονη Ντελφίνα Καλντούχ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.