Μπιλμπάο – Χιρόνα 2-3: Όλα… λάθος για την ομάδα του Βαλβέρδε (hls)


Σπουδαία νίκη για την Χιρόνα με 3-2 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο μέσα στο Σαν Μαμές. Οι φιλοξενούμενοι μπήκα δυνατά στο ματς, έκλεισαν τους χώρους και μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με το πολύ ωραίο σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ του Γκαρσία.

Η Μπιλμπάο ήταν φανερά εκτός ρυθμού, εκτός αγώνα και με την τύχη να της γυρνά την πλάτη με… απίθανο τρόπο, αρχικά στο 19ο λεπτό όταν από κόρνερ της Χιρόνα, ο Καστεγιάνος πήρε την κεφαλιά η μπάλα χτύπησε στο δεξί γόνατο του Ντε Μάρκος και έγινε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.

Η Χιρόνα, όπως ήταν λογικό, πάγωσε τον ρυθμό, έδωσε μέτρα στη Μπιλμπάο κι έψαχνε την αντεπίθεση. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν να βγάλουν φάσεις κια να φτάσουν στο γκολ που θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Στο 30 σκόραρε ο Ινιάκι Γουίλιαμς, αλλά για… χιλιοστά ήταν σε θέση οφσάιντ με αποτέλεσμα το γκολ να μην μετρήσει, αλλά στο 35′ ο Γιούρι σκόραρε με σουτ έξω από την περιοχή δίνοντας ελπίδες ανατροπής στους “ερυθρόλευκους”.

Ομως η τύχη, για κάποιον λόγο, είχε αποφασίσει τι θα γίνει στο ματς, καθώς στο πρώτο λεπτό του έξτρα χρόνου και από φάουλ που εκτέλεσε ο Γκαρσία η μπάλα βρήκε στο κεφάλι δύο παικτών (!!) της Μπιλμπάο με τελευταίο αυτό του Βέσγα για να έρθει το δεύτερο αυτογκόλ για τους γηπεδούχους και το τρίτο γκολ για την Χιρόνα.

Όπως ήταν λογικό αυτό έκοψε τα φτερά της Μπιλμπάο που στο δεύτερο μέρος προσπάθησε αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ραούλ Γκαρσία για το τελικό 3-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.