Έλτσε-Μπέτις 2-3: Οι αλλαγές έκαναν τη διαφορά (hls)

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της εφετινής La Liga, με ανατροπές, με πέντε γκολ, δύο αποβολές και τέσσερα πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Ιγκλέσιας, η Μπέτις πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της ουραγού Έλτσε.

Η Μπέτις έζησε ένα εφιαλτικό πρώτο δεκάλεπτο, καθώς η ομάδα του Αλικάντε προηγήθηκε 2-0. Αρχικά και με τη χρήση του VAR, δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Τέτε από τον Αμπνέρ, με τον Φιδέλ να νικάει τον Κλαούντιο Μπράβο για το 1-0 στο 7ο λεπτό. Δύο λεπτά αργότερα με πολύ ωραίο συρτό σουτ, ο Λούκας Μπογέ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στη συνέχεια η Μπέτις αποφάσισε να… παρουσιαστεί στο γήπεδο, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα, με το καλό σουτ μέσα από την περιοχή του Πέρεθ στο 23ο λεπτό να είναι η καλύτερη στιγμή της στο πρώτο ημίχρονο.

Οι αλλαγές του Πελεγκρίνι στο δεύτερο ημίχρονο, έκαναν τη διαφορά, καθώς σκόραραν τρεις από τις αλλαγές του Χιλιανού τεχνικού. Στο 65΄ μείωσε σε 2-1 με πέναλτι ο Ιγκλέσιας, τρία λεπτά αργότερα με σέντρα σουτ ισοφάρισε ο Μιράντα, για να δώσει τελικά τη νίκη με πε΄πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Γουίλιαν και ενώ νωρίτερα ο Μπαντία είχε αποκρούσει πέναλτι του Μπόρχα Ιγκλέσιας. Με εννιά παίκτες τελείωσε τον αγώνα η Έλτσε, λόγω αποβολής των Μαγκαγιάν και Ρόκο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.