Ρεάλ Μπέτις – Ρεάλ Βαγιαδολίδ 2-1: Ο Κανάλες έκανε τη διαφορά (hls)

Η Ρεάλ Μπέτις κέρδισε δύσκολα μετά από πέντε αγώνες στην έδρα της τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, με τον Σέρχιο Κανάλες να κάνει τη διαφορά παρ' όλο που έπαιξε μόνο ένα ημίχρονο.

Οι «βερδιμπλάνκος» με δύο σερί νίκες συνεχίζουν το κυνήγι της Ευρώπης, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μετά από τρεις αγωνιστικές, αλλά παραμένουν εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Η Μπέτις άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με πλασέ του Χουάνμι μετά από πάσα του Κανάλες, ο οποίος στο 8ο λεπτό είχε δοκάρι όταν έκλεψε από τον τερματοφύλακα Μασίπ έπειτα από πίεση.

Η Βαγιαδολίδ όμως ισορρόπησε μετά το 25λεπτο και στο 30′ ισοφάρισε με τον Καναδό επιθετικό Λάριν, ο οποίος εκτέλεσε μετά από πάσα του Κίκε Πέρεθ και πλέον έχει πετύχει και τα τρία τελευταία γκολ της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι όμως τελείωσαν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ καθώς στις καθυστερήσεις ο Α. Πέρεθ κέρδισε πέναλτι από τον Ονγκλά και ο Κανάλες έκανε το 2-1 από τη «βούλα», σκοράροντας για τρίτη σερί αγωνιστική.

Ο Κανάλες λόγω ενοχλήσεων δεν έπαιξε στο β’ ημίχρονο, το οποίο είχε αρκετές φάσεις αλλά όχι γκολ.

Στο 64′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Μόντσου, ενώ στο 70′ ο Λ. Ενρίκε υποχρέωσε τον Μασίπ σε επέμβαση που κατέληξε στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Χουάνμι έστειλε ξανά την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο τερματοφύλακας της Βαγιαδολίδ τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με τον Α. Πέρεθ και αντικαταστάθηκε από τον άπειρο Αθέβες.

Ρεάλ Μπέτις (Πελεγρίνι): Μπράβο – Σαμπαλί, Λ. Φελίπε, Β. Ρουίθ, Άμπνερ (46′ Λ. Ενρίκε) – Ροδρίγες (90′ Έντγκαρ), Καρβάλιο – Κανάλες (46′ Μιράντα), Φεκίρ, Χουάνμι (81′ Χοακίν) – Α. Πέρεθ (81′ Ζοσέ).
Ρεάλ Βαγιαδολίδ (Πατσέτα): Μασίπ (78′ Αθέβες) – Λ. Πέρεθ, Ονγκλά, Χ. Σάντσεθ (46′ Αγουάδο), Ολάσα – Μόντσου, Κ. Πέρεθ (71′ Ι. Σάντσεθ) – Πλάτα, Πλάνο (80′ Λεόν), Ματσίς (46′ Ελ Γιαμίκ) – Λάριν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.