Μπέτις-Σεβίλλη 1-1: Γκούντελ και Έντγαρ έκριναν το ντέρμπι (hls)

Σε ένα απίστευτο ματς, που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, Μπέτις και Σεβίλλη αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, στο σπουδαία αναμέτρηση που έκλεισε το κυριακάτικο πρόγραμμα στη La Liga.

Τρεις αποβολές, εννιά κίτρινες κάρτες και δύο μεγάλους πρωταγωνιστές. Τον Έντγαρ για τη Μπέτις που είχε πολλές σωτήριες επεμβάσεις, ήταν ο MVP της αναμέτρησης, απομακρύνοντας μεταξύ άλλων δύο φορές τη μπάλα πριν αυτή΄περάσει τη γραμμή και από την άλλη πλευρά τον Σέρβο Γκούντελ, που ισοφάρισε στο 81ο λεπτό, είχε δοκάρι στο 90΄και στην τελευταία φάση του αγώνα νικήθηκε σε κοντινό πλασέ από τον Μπράβο.

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Στο πρώτο 20λεπτο, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και βρέθηκαν κοντά στο γκολ μόλις στο 8ο λεπτό, όταν μετά από φάουλ του Φεκίρ, ο Ράφα Μιρ, με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μπόνο. Στην πρώτη καλή της στιγμή στο παιχνίδι, η Σεβίλλη βρέθηκε κοντά στο γκολ αλλά ο Ράφα Μιρ πλάσαρε άστοχα. Μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, είχαμε από μία αποβολή για κάθε ομάδα (Μοντιέλ και Φεκίρ) και αυτογκόλ του Χεσούς Νάβας στο 43΄μόλις ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη αποβλήθηκε και 2ος παίκτης της Μπετις με απευθείας κόκκινη κάρτα, ο Ιγκλέσιας, με τη Σεβίλλη να αποφευγει στο τέλος την ήττα με το εκπληκτικό μακρινό σουτ του Γκούντελ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.