Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρ. 0-1: Με το 100ο του Γκριεζμάν (hls)

Η Ατλέτικο Μαδριτης έφυγε με την νίκη από την έδρα της Μπιλμπάο 1-0. Ο Γκριεζμάν έγινε ο 6ος παίκτης στην ιστορία των ροχιμπλάνκος που φτάνει τα 100 γκολ με την φανέλα της ομάδας στην Λα Λιγκα και υπέγραψε την νίκη.

Φτωχό θέαμα

Στο πρώτο ημίχρονο το μόνο που αξιζε ήταν το πρώτο δεκάλεπτο.

Εκεί απείλησε με κεφαλιά από στημένη μπάλα ο Ινιάκι Γουίλιαμς για τους γηπεδούχους (5′) ενώ στο δέκατο λεπτό ο Μοράτα σκόραρε αλλά το γκολ δεν μέτρησε ως φάουλ στον Γεράι.

Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, δύναμη, ένταση, καλός ρυθμός αλλά καμία σημαντική φάση. H Aτλέτικο Μαδρίτης τελείωσε το πρώτο ημίχρονο χωρίς τελική προσπάθεια.

Τα highlights του ματς.

100αρης Γκριεζμάν

Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε την πρώτη τελική προσπάθεια στο παιχνίδι και… σκόραρε. Ασίστ ο Μοράτα, σκόρερ ο Γκριεζμάν με το 100ο γκολ της καριέρας του στην Λα Λίγκα για τους Μαδριλένους και το 13ο απέναντι στην αγαπημένη του αντίπαλο.

Οι γηπεδούχοι είχαν όλες τις καλές τους στιγμές στο παιχνίδι στα τελευταία είκοσι λεπτά του ματς.

Ο Γκρίμπιτς που άλλαξε τον Όμπλακ λόγω τραυματισμού έσωσε στις κεφαλιές των Ραούλ Γκαρθία (84′) και Μαρτίνεθ (89′) και ο Ρεϊνίλντο έκανε την δική του επέμβαση στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με την νίκη της η Ατλέτικο ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας προσπερνώντας την Μπιλμπάο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  • Ο Αντουάν Γκριεζμάν έγινε ο 6ος παίκτης στην ιστορία της Ατλέτικο με 100 ή περισσότερα γκολ. Οι υπόλοιποι είναι Φερνάντο Τόρες (102), Εουλοχιο Γάρατε (109), Φρανσίσκο Κάμπος (120), Λουίς Αραγονές (123), Αδριάν Εσκουδέρο (150).
  • Ο Αντουάν Γκριεζμάν έφτασε τα 13 γκολ στην καριέρα του απέναντι στην Μπιλμπάο, τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα
  • Στο πρώτο ημίχρονο η Ατλέτικο Μαδριτης δεν έκανε τελική προσπάθεια αυτό της συνέβη για τέταρτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, οι τρεις από αυτές είναι στην χώρα των Βάσκων, δύο με την Μπιλμπάο και μια με την Σοσιεδάδ
  • Η Μπιλμπάο ήταν τρία ματς αήττητη απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης πριν το ματς και ποτέ στην ιστορία της δεν έχει καταφέρει να μείνει αήττητη για τέσσερα παιχνίδια

Μπιλμπάο : Σιμόν – Ντε Μάρκος, Γεράι (86′ Βίβιαν), Μαρτίνεθ, Λέκουε – Βέσγκα (86′ Ν. Γκαρθία) – Ν. Γουίλιαμς (79′ Θαράγα), Σάνθετ (80′ Βιγιαλίμπρε), Μουνιαΐν (66′ Γκαρθία), Μπερενγκέρ – Ι. Γουίλιαμς

Ατλέτικο Μαδρ. : Όμπλακ (69′ Γκρίμπιτς) – Μολίνα, Σάβιτς, Χιμένες, Ρεϊνίλντο – Κόκε (82′ Βιτσέλ), Ντε Πολ (69′ Σαούλ), Κοντόγκμπια, Λεμάρ (82′ Ζοάο Φέλιξ)- Γκριεζμάν, Μοράτα (69′ Κορέα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.