Γκριεζμάν: «Περήφανος που θα παραμείνω στην Ατλέτικο»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν επέστρεψε με κάθε επισημότητα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και δήλωσε χαρούμενος που εντάχθηκε εκ νέου στους «ροχιμπλάνκος».

Επιστροφή για τον Αντουάν Γκριεζμάν στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Γάλλος φορ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026 μετά την συμφωνία των «ροχιμπλάνκος» με την Μπαρτσελόνα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, αυτό ήθελα από τότε που ήρθα εδώ. Να μείνω και να είμαι μέλος της Ατλέτικο, να απολαμβάνω αυτόν τον σύλλογο, αυτόν τον προπονητή, αυτούς τους συμπαίκτες, αυτό το γήπεδο και αυτούς τους οπαδούς», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έκανα ό,τι μπορούσα για να μείνω εδώ. Όταν συνειδητοποίησα ότι είχα την επιλογή να μείνω εδώ για πολλά ακόμη χρόνια, μίλησα με τον σύλλογο. Ήξερα τι περίμεναν από εμένα και δεν δίστασα. Δεν ανησυχούσα για όλη την προσπάθεια που έπρεπε να καταβάλω, γιατί απλώς ήθελα να μείνω εδώ και να είμαι χαρούμενος με την οικογένειά μου, σε έναν σύλλογο που με αγαπάει και με έναν προπονητή που με αγαπάει. Τελικά, δεν δίστασα πολύ να κάνω αυτή την προσπάθεια και είμαι πολύ περήφανος που θα παραμείνω στην Ατλέτικο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.