Κάρλο Αντσελότι: «Βλέπω μόνο Ρεάλ…»

Μιλώντας στo Rai Sport, ο Αντσελότι επιβεβαίωσε ότι είναι αφοσιωμένος στη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να περάσει μερικά ακόμη χρόνια στον σύλλογο.

Ο 63χρονος επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης πέρυσι, αναλαμβάνοντας τα ηνία του συλλόγου για δεύτερη φορά, αφού διοικούσε τους «Los Blancos» μεταξύ 2013 και 2015.

Ο Αντσελότι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον σύλλογο μετά την επιστροφή του και γνώρισε τεράστια επιτυχία στην πρώτη του σεζόν πίσω, κερδίζοντας τον τίτλο στη La Liga και το τρόπαιο του UEFA Champions League, μαζί με το Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Ο Αντσελότι είχε νωρίτερα αφήσει να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να σκεφτεί να αποσυρθεί μόλις τελειώσει το συμβόλαιο του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα, επανέλαβε για άλλη μια φορά τη θέση του, ότι δηλαδή δεν σκέφτεται τίποτα άλλο εκτός από την περίοδο του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και θέλει να συνεχίσει ως προπονητής των «μερένγκες» για μερικά ακόμη χρόνια.

«Αυτό που βλέπω στο μέλλον μου, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης! Αυτή τη σεζόν και την επόμενη σεζόν, η Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά πάλι Ρεάλ Μαδρίτης και άλλη μια φορά Ρεάλ Μαδρίτης! Τότε, θα δούμε», είπε ο Αντσελότι.

Στη δεύτερη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Αντσελότι σε 66 αγώνες μέχρι στιγμής, μετράει 48 νίκες. Καμία από τις εννέα ήττες δεν έχει σημειωθεί στην εφετινή σεζόν καθώς οι «Los Blancos» παραμένουν αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις, αν και έχασαν βαθμούς από την Οσασούνα την Κυριακή, ο ​​πρώτος αγώνας που δεν κατάφεραν να νικήσουν αυτή τη σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.