Ατλέτικο Μαδρ. : Παρουσίασε Βιτσέλ

Τον Άξελ Βιτσέλ παρουσίασε στους εκπροσώπους του τύπου η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο παίκτης άφησε την Ντόρτμουντ για την Λα Λίγκα.

Το νέο της απόκτημα για το κέντρο της μεσαίας γραμμής παρουσίασε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Άξελ Βιτσέλ έφυγε από την Ντόρτμουντ για να μετακομίσει στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε και μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου για την επιλογή του.

“Ήμουν ελεύθερος να πάω σε όποια ομάδα θέλω και επέλεξα την Ατλέτικο γιατί ήθελα να παραμείνω σε υψηλό επίπεδο. Θέλω να εκμεταλλευτώ τα λίγα χρόνια που έχω στην καριέρα μου ακόμη για να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Θυμάμαι ότι πάντα ήταν δύσκολα τα παιχνίδια στην έδρα της Ατλέτικο. Είχα έρθει εδώ με την Ντόρτμουντ και ήταν δύσκολα. Θέλω να δω την ατμόσφαιρα, να γνωρίσω τον κόσμο και αυτή την φορά να είμαι γηπεδούχος” είπε ο Βέλγος μέσος.

Ο Βέλγος πήρε και τις διαβεβαιώσεις ότι θα παίζει στην θέση του ως αμυντικός μέσος σε αντίθεση με την Ντόρτμουντ όπου έπαιξε σε αρκετές θέσεις. Μίλησε και για την ποιότητα του ρόστερ της νέας του ομάδας.

“Υπάρχει αρκετή ποιότητα. Μπορώ να πω πολλούς παίκτες Κόκε, Ζοάο Φέλιξ, Γκριεζμάν, Καράσκο και Κούνια. Είμαστε ομάδα με ποιότητα ενώ οι παίκτες έχουν και καλή νοοτροπία και πάντα θέλουν να δουλεύουν σκληρά” ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον νέο προπονητή του, τον παθιασμένο Τσόλο Σιμεόνε.

“Είναι από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Είναι από τους βασικούς λόγους που είμαι εδώ. Αυτή την στιγμή ασχολούμαστε αρκετά με την φυσική κατάσταση οπότε δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί του για θέματα τακτικής. Ειμαι περηφανος που θα δουλέψω μαζί του. Δεν έχει σημασία η ηλικία, είτε είσαι 33 είτε είσαι 23 πάντα μπορείς να μάθεις κάτι καινούριο στο ποδόσφαιρο και σίγουρα θα μάθω από αυτόν” ολοκλήρωσε ο Βιτσέλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.