Aτλέτικο Μ.: Μένει ο Γκριεζμάν

Κάτοικος Μαδρίτης θα παραμείνει και για την νέα αγωνιστική περίοδο, ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο Γάλλος επιθετικός, αγωνίζεται στους «κολτσονέρος» ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι Μαδριλένοι, ενεργοποίησαν την δυνατότητα που είχαν για ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 31χρονο άσο.

Με μόλις οκτώ γκολ κι επτά ασίστ, σε 39 εμφανίσεις, ο «Γκριζού» δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που δημιούργησε η επιστροφή του στην Ατλέτικο, ενώ και τα 33 εκατομμύρια ευρώ, που εισπράττει ετησίως, επιβαρύνουν σημαντικά τον προϋπολογισμό των «ροχιμπλάνκος».

Ωστόσο, ο Ντιέγκο Σιμεόνε και οι διοικούντες την Ατλέτικο, αποφάσισαν να διατηρήσουν στο δυναμικό της ομάδας τον Γκριεζμάν, δίνοντας στον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018, την ευκαιρία να γίνει ο ηγέτης της ομάδας, ο οποίος θα ενταχθεί «κανονικά» στον σύλλογο της Μαδρίτης, έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ στο τέλος της δεύτερης χρονιάς του ως δανεικός, εάν παίξει τουλάχιστον το 50% των αγώνων και στις δύο σεζόν.

Η ισπανική εφημερίδα «Marca», αποκάλυψε ότι η Ατλέτικο ενεργοποίησε αυτήν την δεύτερη χρονιά του Γκριεζμάν με την μορφή δανεισμού από τους «μπλαουγκράνα», ενώ από την πλευρά του, ο Γάλλος άσος ανήρτησε στο Twitter μία φωτογραφία του, όπου… ποζάρει με τα ερυθρόλευκα χρώματα των Μαδριλένων και ένα… πανηγυρικό emoticon.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.