Ρεάλ Μ.: Ο Αντσελότι ζητά από τον κόσμο να τιμήσει τον Μπέιλ

Ο Κάρλο Αντσελότι, υποστήριξε ότι είναι σημαντικό για την Ρεάλ Μαδρίτης να αναγνωρίσει την συμβολή του Γκάρεθ Μπέιλ στον σύλλογο και κάλεσε τους φιλάθλους να τον αποχαιρετήσουν όπως του αξίζει, στον τελευταίο του εντός έδρας αγώνα, που θα γίνει απόψε (20/5) με αντίπαλο την Μπέτις

Ο 32χρονος Ουαλός μεσοεπιθετικός, έχει κάνει μόλις επτά εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις αυτήν την σεζόν και πρόκειται να αποχωρήσει ως ελεύθερος, καθώς τον επόμενο μήνα λήγει το συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους.

Ο Μπέιλ, έχει κατακτήσει τρεις τίτλους LaLiga και τέσσερα τρόπαια του Champ;ions League από το 2013 όταν κι εντάχθηκε στην Ρεάλ, προερχόμενος από την Τότεναμ. Ομως οι συχνοπί τραυματισμοί, δεν του επέτρεψαν να αποδώσει σύμφωνα με τις ικανότητες του, αλλά και τις προσδοκίες των «μερένχες».

«Όλοι γνωρίζουν ότι το συμβόλαιο του Μπέιλ τελειώνει και ότι εφέτος, αποχαιρετά την Ρεάλ Μαδρίτης», είπε με νόημα ο Ιταλός προπονητής των πρωταθλητών Ισπανίας και πρόσθεσε: «Δεν είναι σημαντικό εάν παίζει. Το σημαντικό, είναι ότι ο Μπέιλ αποτελεί μέρος της Ιστορίας αυτού του συλλόγου. Θα είναι πάντα στις μνήμες των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν πολύ σημαντικός για την Decima (σ.σ. τον 10ο τίτλο στο Champions League) και τον τελικό του Copa del Rey. Εχει γράψει μερικά σπουδαία κεφάλαια για αυτόν τον σύλλογο και είναι σημαντικό να το αναγνωρίσουμε αυτό».

Ο έμπειρος άσος, έχει γίνει συχνά «στόχος» των ισπανικών μέσων ενημέρωσης, που δεν δίστασαν να τον χαρακτηρίσουν ακόμη και «παράσιτο», αφού έχασε την εντός έδρας ήττα της Ρεάλ με 4-0 από την Μπαρτσελόνα τον Μάρτιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.