Σεβίλλη: Στηρίζει Λοπετέγκι

Δεν κουνιέται από τους Ανδαλουσιάνους ο έμπειρος τεχνικός.

Ο αποκλεισμός της Σεβίλλης από τη Γουέστ Χαμ στα προημιτελικά του Europa League και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, άνοιξαν «θέμα» Λοπετέγκι στην Ισπανία. Όμως σε τοποθέτησή του την Τρίτη (3/5) ο πρόεδρος των Ανδαλουσιάνων, Χοσέ Κάστρο, έκοψε κάθε συζήτηση γύρω απ’ το μέλλον του Ισπανού τεχνικού, ζητώντας υπομονή απ’ τον κόσμο της ομάδας.

«Για μεγάλο διάστημα βρισκόμασταν στη 2η θέση της βαθμολογίας και έχουμε μπροστά μας έναν μεγάλο στόχο. Να παίξουμε για τρίτη σερί σεζόν στους ομίλους του Champions League. Εχουμε 18 στις 19 προκρίσεις σε νοκ-άουτ ευρωπαϊκών διοργανώσεων τα τελευταία χρόνια κι αυτό το έχουν πετύχει μόλις 4 σύλλογοι σε όλη την Ευρώπη. Και δείχνει πόσο έχουμε αναπτυχθεί σαν κλαμπ κι οργανισμός.

Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Λοπετέγκι. Έχει άλλα δύο χρόνια στο συμβόλαιό του κι εκεί… σταματάω. Δεν παίζουμε καλά, με την Κάντιθ, συγκεκριμένα, παίξαμε πολύ άσχημα, και οι οπαδοί έχουν κάθε δικαίωμα να ασκούν κριτική. Αλλά θέλω να δείξουν υπομονή. Πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον περισσότερο», σημείωσε χαρακτηριστικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.