O γιος του Τσόλο Σιμεόνε τρελαίνει… κόσμο στην Ισπανία!

Ο μικρός γιος του Τσόλο Σιμεόνε έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του στην Ατλέτικο Μαδρίτης υπό τις οδηγίες του διάσημου πατέρα του και οι Ισπανοί έχουν... τρελαθεί με το ταλέντο του.

Το επίθετο στο πίσω μέρος της φανέλας του 19χρονου Τζουλιάνο είναι βαρύ και ασήκωτο. Σιμεόνε. Ο γιος του Τσόλο. Ο διάδοχος. Όλοι περιμένουν πράγματα και θαύματα από τον πιτσιρικά. Τόσο νωρίς, τόση μεγάλη πίεση. Κι όμως ο Τζουλιάνο Σιμεόνε όχι μόνο έχει καταφέρει να διαχειρίζεται το γεγονός ότι είναι γιος του… διάσημου πατέρα του, αλλά βαδίζει σε ασφαλή ποδοσφαιρικά μονοπάτια.

Ο 19χρονος εξτρέμ έχει τρελάνει κόσμο στην Ισπανία με τα κατορθώματα του. Αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης και στην Tercera División (η αντίστοιχη πέμπτη κατηγορία) και έχει ήδη πετύχει 25 γκολ!

Ο Τζουλιάνο έπαιξε μόλις για ένα λεπτό, ωστόσο πήρε μια γερή… μυρωδιά από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τη La Liga. Μια υπόθεση… οικογενειακή, καθώς και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του παίζουν ποδόσφαιρο. Ο 26χρονος Τζιοβάνι κάνει εξαιρετική σεζόν στην Βερόνα και ο 23χρονος Τζανλούκα – επίσης επιθετικός – παίζει στην Ίμπιθα. Όχι απλά το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά. Εδώ μιλάμε για αργεντίνικη ποδοσφαιρική… μηλιά!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.