Οσασούνα – Ρεάλ Μ. 1-3: Αγκαλιά με τον τίτλο (hls)

Τέσσερις βαθμούς στα τελευταία πέντε ματς χρειάζεται πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης για να κατακτήσει τον τίτλο στην Ισπανία, μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της Οσασούνα. Δύο πέναλτι έχασε ο Καρίμ Μπενζεμά.

Με ροτέισον στο χώρο της μεσαίας γραμμής παρέταξε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Ελ Σαδάρ της Οσασούνα ο Κάρλο Αντσελότι στο ματς της 33ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Νταβίντ Αλάμπα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 12ο λεπτό, όμως η απάντηση των γηπεδούχων ακολούθησε ένα λεπτό αργότερα όταν ο Μονκαγιόλα με φανταστική μεταβίβαση τροφοδότησε τον Τσίμι Άβιλα που είχε την ασίστ στον Άντε Μπούντιμιρ.

Η Οσασούνα έτρεξε πολύ για να κλείσει τους χώρους στη μεσαία γραμμή και δυσκόλεψε ιδιαίτερα την ανάπτυξη της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία στο κλείσιμο του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τρόπο με ενέργεια του Εντουάρντο Καμαβινγκά να “ξεκλειδώσει” την άμυνα των γηπεδούχων και να βρεθεί με τέρμα του Ασένσιο ξανά μπροστά στο σκορ.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Στο δεύτερο μέρος προέκυψε ο ήρωας του ματς που ήταν ο Σέρτζιο Ερέρα. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων εξουδετέρωσε μέσα σε οκτώ λεπτά δύο εκτελέσεις πέναλτι από τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης στην ιστορία που έχασε δύο πέναλτι στο ίδιο ματς.

Οι “μερένγκες” απαλλάχθηκαν από το άγχος στις καθυστερήσεις όταν ο Λούκας Βάσκες διαμόρφωσε το τελικό 3-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.