Μπαρτσελόνα: Τελική επίθεση για Λεβαντόφσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι (πλέον) ο Νο1 στόχος της Μπαρτσελόνα για την επίθεσή της το προσεχές καλοκαίρι, με τους επικεφαλής των «μπλαουγκράνα» να έχουν ήδη πραγματοποιήσει δύο συναντήσεις, σε άριστο κλίμα, με τον μεγαλοατζέντη του Πίνι Ζάχαβι.

Η Μπάγερν Μονάχου πάντως, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της… λέξη, καθώς όπως αναφέρει η καταλανική «Sport» κατέθεσε νέα πρόταση ανανέωσης, με αυξημένες αποδοχές προς τον Πολωνό σούπερ σταρ, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2023 με το γερμανικό κλαμπ.

Το ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει πως ο παίκτης δείχνει να έχει αποφασίσει πλέον πως ολοκληρώθηκε ο «κύκλος» του στη βαυαρική ομάδα, όντας έτοιμος για μία μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του και είναι πολύ θετικός στην προοπτική της «μετακόμισης» στην «Μπάρτσα».

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν απ’ το οικονομικό σκέλος και τα χρήματα που θα είναι σε θέση να του προσφέρει η Μπαρτσελόνα στην τελική πρότασή της προς τον παίκτη και την Μπάγερν (εφόσον «αυαγήσουν» οριστικά οι συζητήσεις της πλευράς του παίκτη με τους Γερμανούς για νέο συμβόλαιο), μετά το «χαμήλωμα» του πήχη στην υπόθεση απόκτησης του Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος έχει δεχθεί πολύ πιο μεγάλες προσφορές απ’ τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι.

Παράλληλα, ο Λεβαντόφσκι φέρεται να αξιώνει τριετές συμβόλαιο, θεωρώντας πως είναι σε θέση να παραμείνει σε πολύ υψηλό επίπεδο για αρκετά χρόνια ακόμα, αναζητώντας μία ομάδα, που θα του προσφέρει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τίτλους


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.