Λεβάντε – Βιγιαρεάλ 2-0 : Το σόου του Μοράλες (hls)

Ο 34χρονος αρχηγός της Λεβάντε με δύο γκολ οδήγησε την ουραγό της βαθμολογίας σε μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Ευρωπαία Βιγιαρέαλ.

Με βασικούς ο Ουνάι Έμερι κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας Λεβάντε, η Βιγιαρέαλ δεν κατάφερε να κερδίσει για 3η σερί αγωνιστική λίγο πριν το ραντεβού της με τη Μπάγερν. Το μυαλό της μάλλον ήταν περισσότερο στην Ευρώπη και τους Βαυαρούς, με τη Λεβάντε να παίρνει σπουδαία, τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα και να πιάνει στην βαθμολογία την Αλαβές που παίζει απόψε (22.00) κόντρα στη Ατλέτικο στη Μαδρίτη. Τα γκολ της νίκης πέτυχε ο μεγάλος πρωταγωνιστής Χοσέ Μοράλες (9 γκολ). Ο αρχηγός σκόραρε στο 69ο λεπτό μετά από εξαιρετικό τακουνάκι – ασίστ του Μαρτί και το δεύτερο στις καθυστερήσεις μετά από λάθος του Εστουπινιάν (2-0, 90′).

Η Λεβάντε έχει δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια καθώς θα υποδεχτεί Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, ενώ ταξιδεύει και στην Ανδαλουσία για να αντιμετωπίσει την Γρανάδα, ομάδα με τους ίδιους στόχους. Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου και βρίσκεται μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση στα προημιτελικά του Champions League και την ερχόμενη αγωνιστική στη La Liga υποδέχεται την Μπιλμπάο.

Δείτε ΕΔΩ τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης από τη Βαλένθια


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.