Ρεάλ Σοσιεδάδ-Αλαβές 1-0: Πάτησε εξάδα (hls)

Χάρη σε ένα γκολ του Ζουμπιμέντι η "κυνική" Σοσιεδάδ επικράτησε με 1-0 της Αλαβές και βρέθηκε σε θέσεις Ευρώπης, ενώ η αντίπαλός της έμεινε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ένα παιχνίδι που κινήθηκε στο ρυθμό που όλοι περίμεναν είχε μόλις ένα γκολ κι αυτό για τη Σοσιεδάδ στο γήπεδο που έχουν μπει φέτος τα λιγότερα γκολ, μόλις 17 τον αριθμό. Ήταν όμως αυτό αρκετό ώστε να βρεθεί η ομάδα του Αλγκουαθίλ και πάλι σε θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο δημιουργήθηκαν μόλις τρεις τελικές προσπάθειες, όλες για τη Σοσιεδάδ. Το δεύτερο ήταν τελείως διαφορετικό με συνεχείς φάσεις εκατέρωθεν και με τον Αλγκουαθίλ να παρεμβαίνει στο ματς και να δικαιώνεται. Αρχικά ο Σέρλοτ που αντικατέστησε τον Ίσακ είχε δοκάρι και εν συνεχεία στο 70′ ο Οϊαρθάμπαλ έκανε το φάουλ-ασίστ για τον Ζουμπιμέντι που με κεφαλιά νίκησε τον Πατσέκο για το 1-0.

ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η Αλαβές προσπάθησε να απαντήσει είχε καλές στιγμές με τον Ριόχα και τον Βαγέχο, αλλά ο Ρεμίρο ήταν ανίκητος και το 1-0 έμεινε ως το τέλος, με την Σοσιεδάδ να περνά την Βιγιαρεάλ και να πατά στην έκτη θέση, ενώ την Αλαβές να μένει κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.