Βιγιαρεάλ-Εσπανιόλ 5-1: Έγραψε ιστορία ο Πίνο στο πάρτι της Βιγιαρεάλ (hls)

Με τον 19χρονο Γέρεμι Πίνο να σκοράρει 4 φορές, η Βιγιαρεάλ συνέτριψε 5-1 την Εσπανιόλ και έπιασε την Μπαρτσελόνα στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός πως προέρχοντας από το απαιτητικό ματς με την Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ έδειξαν από την αρχή αποφασισμένοι να καθαρίσουν την αναμέτρηση. Στο 14′ ο Εστουπινιάν σέρβιρε μετά από ωραία κίνηση στ’ αριστερά και ο Πίνο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

7 λεπτά αργότερα ο νεαρός εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην περιοχή και με δεξί πλασέ από κοντά έκανε 2 τα τέρματα του κίτρινου υποβρυχίου. Αντίδραση δεν υπήρχε με τα ατού της Εσπανιόλ να είναι σε άσχημο βράδυ και ο 19χρονος Πίνο ολοκλήρωσε το χατ τρικ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα μετά την απόκρουση του Λόπεζ.

Στο 53′ έγραψε ιστορία ολοκληρώνοντας καρέ τερμάτων, περνώντας ακόμα και τον Λόπεζ. Η ομάδα του Έμερι έριξε ρυθμό, η Εσπανιόλ μείωσε με τον Μπάρε μετά το δοκάρι του Ντε Τομάς, αλλά μέχρι εκεί. Η Βιγιαρεάλ βρήκε και πέμπτο γκολ με πλασέ του Ντιά που ήρθε από τον πάγκο για το τελικό 5-1.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.