Ράγιο Βαγεκάνο-Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Πάλι ο Μπενζεμά έδωσε τη λύση

Σε ένα ισορροπημένο ντέρμπι της Μαδρίτης, η Ρεάλ δεινοπάθησε με αντίπαλο την Ράγιο Βαγεκάνο, αλλά πάλι ο αρχηγός της έδωσε τη λύση.

Στο 83ο λεπτό συνδυάσηκε υπέροχα με τον Βινίσιους, με τον Βραζιλάνο να “σερβίρει” στον Μπενζεμά που απλώς έσπρωξε τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία. Είχε προηγηθεί η συνδρομή του Κουρτουά σε δύο περιπτώσεις. Στο 53ο λεπτό έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κοντινή κεφαλιά του Σουάρεθ και στο 80΄πραγματοποίησε διπλή επέμβαση σε προσπάθειες των Τρέχο, Γκαρθία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο πρώτο ημίχρονο ήταν για την ομάδα του ο Λούκα Ζιντάν, ο οποίος απέναντι στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε, πραγματοςποίησε μερικές εξαιρετικές επεμβάσεις. Νικητής σε τέσσερις περιπτώσεις απέναντι στον Ασένσιο, ειδικά στη φάση του 24ου λεπτού στο σουτ του άσου της Ρεάλ που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 39ο λεπτό ακυρώθηκε με τη χρήση VAR, ορθά γκολ του Κασεμίρο, καθώς ο Βραζιλιάνος ήταν σε θέση οφσάιντ. Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη είχαμε λιγοστές φάσεις, ο Κουροτυά κράτησε σε αυτό το διάστημα όρθια την ομάδα του, για να δώσει τελικά τη λύση ο Καρίμ Μπενζεμά με το 19ο τέρμα στη La Liga.

Δείτε εδώ τις καλύτερες φάσεις


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.