Μαγιόρκα – Κάντιθ 2-1: Νίκη παραμονής

Η Μαγιόρκα επικράτησε με ανατροπή της Κάντιθ με σκορ 2-1, μεγαλώνοντας τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού στους πέντε βαθμούς και αφήνοντας σε αυτή την αντίπαλη της

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 8ο λεπτό μόλις με την πρώτη τελική τους προσπάθεια η οποία μάλιστα ήταν εκτός περιοχής. Ο νεοαποκτηθείς Ρουμπέν Αλκαράθ με υπέροχο σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα αφυπνίζοντας όμως τους γηπεδούχους αν κρίνει κανείς από την εξέλιξη του ματς.

Η Μαγιόρκα κυριάρχησε στη συνέχεια, περιόρισε την Κάντιθ σε ρόλο κομπάρσου και βρήκε την ισοφάριση από το σημείο του πέναλτι με εκτέλεση του Σάλβα Σεβίγια. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με τον Μουρίτσι, όμως είχε σπουδαία επέμβαση ο Λεδέσμα. Ο επίλογος του πρώτου μέρους ήταν εντυπωσιακός με την Κάντιθ να έχει διπλή ευκαιρία με τους Λούκας, Αλκαράθ τους οποίους σταμάτησε ο Σέρτζιο Ρίκο, ενώ η Μαγιόρκα είχε διπλό δοκάρι με τον Άνχελ σε σουτ εκτός περιοχής.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στο ίδιο σενάριο, με τη Μαγιόρκα να διατηρεί την πρωτοβουλία στην κυκλοφορία και να κερδίζει δεύτερο πέναλτι στο 66ο λεπτό το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βεντάτ Μπουρίτσι. Οι γηπεδούχοι δε βρήκαν το γκολ που αναζητούσαν για να “καθαρίσουν” το ματς, όπως και οι φιλοξενούμενοι το τέρμα της ισοφάρισης για να αποφύγουν την ήττα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.