Μπαρτσελόνα : Επιμονή για Μοράτα αλλιώς… Μπογέ

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει δύο παίκτες μέσα σε μια εβδομάδα. Έναν αριστερό μπακ και έναν επιθετικό. Πρώτες επιλογές για την επίθεση οι Μοράτα και Μπογέ.

Τα όργια του Λούκας Μπογέ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με ένα γκολ και μια ασίστ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, στο 2-2 που απέσπασε η Έλτσε ισχυροποίησαν την διάθεση της Μπαρτσελόνα να τον αποκτήσει ως μια σοβαρή λύση στην επίθεση την οποία έχει ζητήσει ο Τσάβι.

Φυσικά πρώτος στόχος παραμένει ο Άλβαρο Μοράτα με τους εκπροσώπους του να ταξιδεύουν την Δευτέρα για το Τορίνο για νέα συνάντηση με τους ανθρώπους της Γιουβέντους. Σε αυτή την υπόθεση έχει μεγάλη σημασία το αν η Γιούβε θα βρει αντικαταστάτη στην επίθεση καθώς κάνει προσπάθεια για τον Βλάχοβιτς (Φιορεντίνα) και τον Μαρσιάλ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Ο Μπογέ παραμένει δεύτερη επιλογή αλλά ο Τσάβι έχει δώσει το ΟΚ σε περίπτωση που δεν αποκτηθεί ο Μοράτα.

Για την θέση του αριστερού μπακ ο Τσάβι ψάχνει έναν παίκτη να δίνει ανάσες στον Τζόρδι Άλμπα και φαίνεται να έχει επιλέξει τον Ταλιαφίκο του Αγιαξ. Ο Αίαντας πάντως ζητάει επτά εκατομμύρια για την παραχώρηση του Αργεντινού που είναι μεγάλο ποσό αυτή την στιγμή για τα δεδομένα των μπλαουγκράνα.

Παράλληλα η Μπαρτσελόνα μέχρι το τέλος Γενάρη θα ήθελε να έχει παραχωρήσει τον Ντεμπελέ και ει δυνατόν έναν εκ των Ντεστ ή Μέμφις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.