Ρεάλ Μαδρ. – Έλτσε 2-2 : Καλύτερο από το τίποτα (hls)

Η Έλτσε έφτασε μια ανάσα από σπάνια νίκη στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου όμως η Ρεάλ Μαδρίτης με δύο γκολ στα τελευταία δέκα λεπτά έσωσε την ισοπαλία από το παιχνίδι και κράτησε το +4 από την Σεβίλλη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο τερματοφύλακας της Έλτσε, Μπαντία έκανε έξι αποκρούσεις χωρίς να δεχτεί γκολ. Ρεκόρ για τερματοφύλακα φέτος στην Ισπανία ενώ ο Μπενζεμά αστόχησε σε πέναλτι (33′) στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Η Ρεάλ έχανε τις ευκαιρίες και η Έλτσε την τιμώρησε. Με άψογη σέντρα ο Φιδέλ βρήκε τον Μπογέ ο οποίος έκανε το 0-1 (42′).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ έχασε τον Μπενζεμά (58′) λόγω τραυματισμού. Πίεσε αφόρητα, βρήκε μεγάλη ευκαιρία με τον Βίνι ο οποίος ήταν άστοχος από κοντά (71′).

Εντελώς αντίθετα με την ροή του αγώνα η Έλτσε πέτυχε και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Μίγια (76′). Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι στο 82ο λεπτό με πέναλτι του Μόντριτς.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights

Στις καθυστερήσεις με άλλη μια ασίστ του Βίνι Ζούνιορ στην φετινή σεζόν, ο Μιλιτάο σημείωσε το τελικό 2-2 για να σώσει η Ρεάλ Μαδρίτης έναν βαθμό απέναντι στην μαχητική και αποτελεσματική Έλτσε.

Ρεάλ Μαδρίτης (4/3/3) : Κουρτουά – Βάσκεθ (79′ Βαλβέρδε), Μιλιτάο, Άλαμπα, Μεντί – Κασεμίρο, Κρόος (63′ Ροντρίγκο), Μόντριτς – Αζάρ (79′ Ίσκο), Βίνι, Μπενζεμά (58′ Γιόβιτς)

Έλτσε (4/4/2) : Μπαντία – Παλάσιος, Βερδού, Γκονσάλεθ, Μοχίκα – Μορέντε (24′ Φιδέλ), Γκούτι, Γκουμπάου, Μίγια – Λούκας (88′ Χόσαν), Μπογέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.