Μπέτις – Θέλτα 0-2 : Ο μαθητής νίκησε τον δάσκαλο

Ο επιθετικός της Θέλτα, Ιάγκο Άσπας έκανε την διαφορά στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν πετυχαίνοντας δύο γκολ. Η Θέλτα νίκησε 2-0 την Μπέτις και πέτυχε σπουδαία νίκη μετά από εννέα χρόνια στην Ανδαλουσία.

Ο προπονητής της Θέλτα Εδουάρδο Κοουδέτ έχει χαρακτηρίσει δάσκαλό του τον Μανουέλ Πελεγκρίνι τον οποίο είχε προπονητή στην Ρίβερ Πλέιτ (2002/03). Απόψε αποδείχτηκε καλύτερος και τον νίκησε μέσα στο σπίτι του.

Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό αλλά δεν είχε φάσεις. Όλες οι καλές στιμές ανήκαν στους φιλοξενούμενους. Ο Ρουί Σίλβα αρχικά σταμάτησε το πλασέ του Σάντι Μίνα (8′).

Στο 34ο λεπτό ο Γκουαρδάδο ανέτρεψε τον Τσέρβι και ο Ιάγο Άσπας με πέναλτι έκανε το 0-1 ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο ίδιος παίκτης έκλεψε την μπάλα, πέρασε τον τερματοφύλακα και πέτυχε το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν πάλι τις καλύτερες ευκαιρίες. Δοκάρι με τον Σάντι Μίνα (46′) ενώ ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρουί Σίλβα ούτε στο 74ο λεπτό.

Η Θέλτα πήρε το πρώτο της τρίποντο στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν μετά από εννέα χρόνια.

Μπέτις (4/2/3/1) : Ρουί Σίλβα – Μπεγερίν, Μπαρτρά, Βίκτορ Ρουίθ, Μορένο – Καρβάλιο, Γκουαρδάδο (58′ Φεκίρ) – Λαϊνές (46′ Ρόδρι), Κανάλες (80′ Τέγιο), Χουάνμι – Γουίλιαν (58′ Μπόρχα Ιγκλέσιας)

Θέλτα (4/1/3/2) : Διτούρο – Αϊντού, Γιοκούσλου, Ντομίνγκεθ, Γκαλάν – Μπελτράν – Μπράις (86′ Βέιγα), Ντένις, Τσέρβι (90+ Φοντάν) – Ιάγο Άσπας (90′ Νολίτο), Σάντι Μίνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.