Μπαρτσελόνα: 18 απουσίες ενόψει Μαγιόρκα!

Θέση για την απόφαση της La Liga να μην αναβάλει το εκτός έδρας ματς με την Μαγιόρκα την Κυριακή (Novasports 02/01, 22:00) πήρε ο Τσάβι.

Καλή χρονιά, εύχομαι σε όλους να έχετε υγεία. Ήταν η κατάλληλη στιγμή να αναβληθεί το ματς με τη Μαγιόρκα, αυτό είναι πλήγμα στον ανταγωνισμό, δεν είναι δίκαιο. Θα έπρεπε να υπάρχει μια κοινή λογική, δεν έχει νόημα να παίζουμε αύριο. Δεν είναι δικαιολογία, είναι η πραγματικότητα. Έχουμε 18 απουσίες” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Καταλανός τεχνικός αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Ουσμάν Ντεμπελέ που συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον σύλλογο με την συμπεριφορά του.

Δεν είμαι απογοητευμένος με τον Ντεμπελέ. Είναι μια διαπραγμάτευση. Έχουμε μια σαφή θέση, είμαστε σε συζητήσεις αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οριστικά. Είμαι αισιόδοξος πως ο Ντεμπελέ θα καταβάλει την προσπάθειά του, παρότι οι μάνατζερ δεν το καταλαβαίνουν. Ο ίδιος, πάντως, θέλει να το προσπαθήσει

Υπενθυμίζεται πως η Μπαρτσελόνα εκτός από ορισμένα ζητήματα τραυματισμών, ταλαιπωρείται και από τον κορωνοϊό αφού έχει διπλό αριθμό κρουσμάτων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.