Βαλένθια : Αγόρασε τον Μαμαρντασβίλι

Η Βαλένθια πλήρωσε την ρήτρα των 850,000 στην Ντινάμο Τυφλίδας και έκανε δικό της τον τερματοφύλακα Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι.

Το καλοκαίρι η Βαλένθια έκανε την έκπληξη και απέκτησε τον Γεωργιανό τερματοφύλακα Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι δανεικό από την Ντινάμο Τυφλίδας. Ο 21χρονος μάλιστα έπαιξε βασικός στα πρώτα έξι παιχνίδια της σεζόν καθώς ο Σίλεσεν ήταν τραυματίας.

Ο Μαμαρντασβίλι ικανοποίησε απόλυτα τους ανθρώπους των νυχτερίδων οι οποίοι αποφάσισαν να πληρώσουν την ρήτρα των 850,000 Ευρώ που υπήρχε στον δανεισμό και έκαναν δικό τους τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μαμαρντασβίλι υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025 και η ρήτρα που έβαλαν οι άνθρωποι της Ισπανικής ομάδας είναι είκοσι εκατομμύρια Ευρώ ενώ κάθε χρόνο θα αυξάνεται και θα σταματήσει στα τριάντα εκατομμύρια Ευρώ. Παράλληλα οι Γεωργιανοί κράτησαν και ένα ποσοστό 10% σε περίπτωση που ο παίκτης πουληθεί στο μέλλον από την Ισπανική ομάδα.

Ο παίκτης πρόσφατα αρνήθηκε πρόταση της Χέρτα Βερολίνου για να μετακομίσει στην Γερμανία καθώς προτιμά να μείνει στην Λα Λίγκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.