Ρεάλ Μαδρίτης : Με Μπενζεμά στο ντέρμπι με την Ατλέτικο

Ο Κάρλο Αντσελότι επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν ελπίδες για να αγωνιστεί ο Καρίμ Μπενζεμά στο ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο το βράδυ της Κυριακής.

Ο Καρίμ Μπενζεμά αποχώρησε τραυματίας από την εκτός έδρας αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Σοσιεδάδ. Ο αντικαταστάτης του Γιόβιτς καθόρισε το παιχνίδι με ένα γκολ και μια ασίστ ενώ ήταν στο βασικό σχήμα και στην νίκη επί της Ίντερ για το Champions League με 2-0.

Ο Μπενζεμά ήταν εκτός αποστολής για την αναμέτρηση αυτή καθώς ακολουθεί θεραπείες που του έχουν δώσει λίγες ελπίδες να προλάβει το μεγάλο παιχνίδι, το ντέρμπι της Μαδρίτης το βράδυ της Κυριακής απέναντι στην Ατλέτικο στις 22:00 φυσικά ζωντανά από τα κανάλια Novasports.

Ο Κάρλο Αντσελότι ελπίζει στην παρουσία του πολύτιμου Γαλλου φορ : “Νομίζω ότι θα είναι μαζί μας με την Ατλέτικο ο Μπενζεμά. Έχουμε μπροστά μας μέρες και νομίζω ότι θα προλάβει. Ο Γιόβιτς πάντως ήταν εξαιρετικός με την Ίντερ και μας βοηθούσε συνεχώς να παίρνουμε ανάσες και να αποφεύγουμε την πίεση των Ιταλών. Αν δεν παίξει ο Μπενζεμά στο ντέρμπι θα είναι εξαιρετικά πολύτιμος ο Γιόβιτς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.