Ρονάλντο: “Όλα μου τα χρήματα είναι στη Βαγιαδολίδ”

Για την επιλογή του να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Ρεάλ Βαγιαδολίδ μίλησε ο Ρονάλντο σε βραζιλιάνικο podcast.

Για την επιλογή του να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Ρεάλ Βαγιαδολίδ μίλησε ο Ρονάλντο σε βραζιλιάνικο podcast. Το “φαινόμενο” αποκάλυψε τις σκέψεις που είχε για αγορά ομάδας του MLS και της Championship, αλλά και το λόγο που η Βαγιαδολίδ κέντρισε το ενδιαφέρον του.

“Είχα συναντηθεί με τον πρόεδρο του MLS και μου είχε πει: ‘Μπορείς να κερδίσεις ότι θέλεις, όμως αν δεν έχεις 70 εκ. ευρώ για το franchise, τότε δεν θα πας πουθενά’. Αυτά τα λόγια με έκαναν να εγκαταλείψω το πρότζεκτ. Στη συνέχεια κοίταξα αρκετά στην Τσάμπιονσιπ, ωστόσο ήταν όλες οι ομάδες πολύ ακριβές και μετά άρχισα την αναζήτηση στην Πορτογαλία και την Ισπανία, όπου οι τιμές ήταν πιο προσιτές”, είπε ο Ρονάλντο για την αρχική του… αναζήτηση.

Αναφορικά με την Βαγιαδολίδ, ο σπουδαίος Βραζιλιάνος ανέφερε: “Σκέφτηκα ότι το Βαγιαδολίδ είναι μόλις μιάμιση ώρα μακριά από τη Μαδρίτη και ότι είναι ένας ιστορικός σύλλογος. Αγόρασα το κλαμπ για 30 εκ. ωστόσο υπήρχε ένα χρέος 25 εκ. ευρώ και διέθετε μόλις δύο παίκτες στο ρόστερ, αφού οι υπόλοιποι ήταν δανεικοί. Τελικά έριξα όλα μου τα χρήματα στη Βαγιαδολίδ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.