Aθλέτικ Μπιλμπάο-Γρανάδα 2-2: Γκολ και θέαμα υπό βροχή! (hls)

Οι Βάσκοι αποχαιρετούν έναν κάκιστο Νοέμβριο, φτάνοντας τις 8 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, πήραν τον βαθμό χάρη σε αυτογκόλ του Μαξιμιάνο.

Η αναμέτρηση εκκίνησε ιδανικά για τους Βάσκους, αφού ο Μουνιαΐν εκμεταλλεύτηκε στο 10′ το λάθος του Μοντορό και με την 4η ασίστ του στο πρωτάθλημα, έδωσε έτοιμο γκολ για τον Ραούλ Γκαρθία που έφτασε τα 3 γκολ στη La Liga.

Η Γρανάδα όμως βρήκε πολύ εύκολα το δρόμο για την ανατροπή, αφού η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος περιέργως φάνηκε ευάλωτη. Στο 25′ ο Μοντορό έκλεψε από τον Ντάνι Γκαρθία, έδωσε στον Μολίνα, με τον Ματσίς να τελειώνει τη φάση, σκοράροντας για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν. 

Και στο 34′ από κόρνερ των γηπεδούχων και λάθος του Μουνιαΐν, ο σύλλογος της Ανδαλουσίας βρήκε χώρο για τάχιστη μετάβαση, ο Μολίνα πήρε κατ’ ουσίαν ασίστ από αντίπαλο -τον Ντάνι Γκαρθία- για να σημειώσει το 1-2 όντας σε ηλικία 39 ετών και 223 ημερών ο τέταρτος γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της ισπανικής ελίτ.

Στο 58′ ο Ραούλ Γκαρθία με απίθανη έμπνευση έφτασε κοντά στο 2-2 με μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, όπως και στο 65′ από σέντρα του Λουίς Σουάρες.

Τελικώς τα “λιοντάρια” έφτασαν στην ισοφάριση χάρη στο αυτογκόλ του Μαξιμιάνο στο 77′, σε φάση στην οποία ο σύλλογος της Ανδαλουσίας δικαιούται να τα βάλει με την ατυχία του.

Στο 90+8′ δικαίως ο διαιτητής απέβαλε (μέσω ανασκόπησης της φάσης στην οθόνη) τον Μαρτίνεθ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η Μπιλμπάο με την 8η ισοπαλία της -έχει να νικήσει από τις 23 Οκτωβρίου- πήγε στους 20 βαθμούς με παιχνίδι λιγότερο, η δε Γρανάδα επίσης με παιχνίδι λιγότερο έχει 12.

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Aθλέτικ Μπιλμπάο: Σιμόν, Λεκουέ, Άλβαρεθ, Μαρτίνεθ, Μπαλενθιάγα (78′ Πετσαρομάν), Ν. Γουίλιαμς, Βενθεδόρ, Ν. Γκαρθία (59′ Θάραγα), Μουνιαΐν (αρχ.), Ρ. Γκαρθία, Σανθέτ (60′ Ιν. Γουίλιαμς)

Προπονητής: Μαρθελίνο

Γρανάδα: Μαξιμιάνο, Κίνι, Τορέντε, Χερμάν Σάντσεθ (αρχ.) (45′ Άμπραμ), Εσκουδέρο, Μοντορό, Γκοναλόν, Ματσίς (54′ Νέβα), Ροτσίνα (66′ Ετέκι), Μολίνα, Σουάρες

Προπονητής: Ρομπέρτ Μορένο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.