Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα 1-0: Με Λομπέτε και δέκα παίκτες στην κορυφή (hls)

Ο νεαρός επιθετικός ήρθε από τον πάγκο για να στείλει την Σοσιεδάδ στο ρετιρέ του πρωταθλήματος με τους Βάσκους να βγάζουν όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Η απουσία του Μίκελ Ογιαρθάμπαλ ήταν αισθητή και η Ρεάλ Σοσιεδάδ χωρίς τον τραυματία ηγέτη της δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Ο Ισάκ ξεκίνησε βασικός μετά από τα παιχνίδια που πήρε και με την Εθνική Σουηδίας όμως οι συνεργασίες με Πόρτου και Γιανουζάι δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Η καλύτερη στιγμή σημειώθηκε στο 33ο λεπτό με τον Μερίνο που απείλησε τον Ρέινα μετά το κόρνερ του Γιανουζάι. Η Μαγιόρκα καλά κλεισμένη δεν άφηνε χώρους και στις καθυστερήσεις κέρδισε το πλεονέκτημα να παίξει και με παίκτη παραπάνω, καθώς ο Άιχεν Μουνιόθ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ντε Λαγκαρέτα.

Δείτε τα highlights του αγώνα

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σοσιεδάδ έπαιζε άμυνα στο μισό της γήπεδο αλλά κατάφερε να σκοράρει με τον Λομπέτε που ήρθε από τον πάγκο στο 66ο λεπτό για να πετύχει το δεύτερο γκολ του στην σεζόν, πρώτο στο Σαν Σεμπαστιάν, στέλνοντας την ομάδα του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πάνω από τις Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης που έχουν ματς λιγότερο. Πριν από την σέντρα η ομάδα παρουσίασε το Copa Del Rey στους φιλάθλους, καθώς δεν είχε την δυνατότητα να το κάνουν λόγω πανδημίας.

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Μουνιόθ, Λε Νορμάντ, Ελουστόνδο, Γκεβάρα (46′ Θουμπιμέντι), Ναβάρο (46′ Γκοροσάμπελ), Μερίνο, Πόρτου (90′ Θουμπέλδια), Γιανουζάι (66’Λομπέτε), Ισάκ (67′ Σόρλοθ)

Μαγιόρκα: Ρέινα, Ολιβάν, Ρούσο, Βαλιέντ, Μαφέο, Ντε Λαγκαρέτα (77′ Μπάμπα), Μπατάλια (62′ Σεβίγια), Ντάνι Ροντρίγκεθ, Εντιαγέ (63′ Φερ Νίνιο), Λι (86′ Εμπουλά), Άνχελ (76′ Πρατς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.