Χετάφε – Σοσιεδάδ 1-1: Επιτέλους βαθμός για τον Μίτσελ (hls)

Η Χετάφε πανηγύρισε τον πρώτο της βαθμό μετά από 8 αγωνιστικές στη La Liga, έχασε την ευκαιρία η πληγωμένη από απουσίες Σοσιεδάδ να πατήσει ολομόναχη την κορυφή.

Η Χετάφε άνοιξε το σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα με τον Σάντρο Ραμίρεθ να σκοράρει μετά την ασίστ του Κάρλες Αλενιά λίγο πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο (40ο λεπτό, 1-0). Για 40 λεπτά η ομάδα του Μιτσελ δεν είχε πραγματοποιήσει ούτε ένα σουτ προς την εστία του Άλεξ Ρεμίρο και στην πρώτη μεγάλη της ευκαιρία πήρε το προβάδισμα. Η Σοσιεδάδ που σε ακόμα ένα παιχνίδι αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες (Σίλβα, Σόρλοθ, Μονρεάλ, Ιγιαραμέντι), είχε δύο καλές στιγμές με τους Πόρτου και Λομπέτε για να προηγηθεί…

Σκληρό παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο, η Χετάφε κρατούσε το αποτέλεσμα μέχρι το 68ο λεπτό με τον Οργιαθάμπαλ να σκοράρει για δεύτερη σερί αγωνιστική και να φτάνει τα 6 γκολ στην εφετινή σεζόν μετά την σέντρα του Γκοροσάμπελ (1-1). Η κούραση και οι αρκετές απουσίες φάνηκαν για τους Βάσκους που δεν κατάφεραν να προσπεράσουν τις ομάδες της Μαδρίτης στο ρετιρέ της κατάταξης. Η Σοσιεδάδ που ισοβαθμεί με τις Ατλέτικο και Ρεάλ στους 17 βαθμούς, θα μπορούσε να φύγει με το “διπλό”, όμως ο Ισάκ στις καθυστερήσεις νικήθηκε από τον Σόρια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.